Fantacine.com

Naturlig bioidentical hormonbehandling

Naturlig bioidentical hormonbehandling


Hormonerstatningsterapier er en fælles behandling tilgang for kvinder, der lider af de negative virkninger af overgangsalderen. Hedeture, humørsvingninger og knogletab er mulige effekter oplevet i denne periode. Naturlig bioidentical hormon terapi er en alternativ behandling model, der er skræddersyet efter den enkelte kvindes krop type.

Identifikation

Naturlig bioidentical hormon terapi er en form for behandling, der anvendes til at genskabe en kvindes hormonbalance i overgangsalderen. Bioidentical hormoner syntetiseres i laboratoriet og formuleret til at ligne de naturligt forekommende hormoner i kroppen som østrogen, progesteron og testosteron. Udtrykket "naturlige bioidentical hormoner" refererer til slutproduktet resultat --- naturligt forekommende hormoner --- og ikke den proces, der anvendes til at gøre dem. Denne behandling model er en modificeret version af konventionel hormonbehandling, som anvender dyre-baserede hormoner som dens formel basis. Naturlige behandlinger hævder at være mere effektive end konventionelle behandlinger, fordi den kemiske sammensætning af bioidentical hormoner er designet til at være kompatible med den menneskelige krop.

Fungere

Overgangsalderen er en tid, hvor en kvindes biologiske processer er i forandring. I realiteten kan de hormonelle forandringer, der finder sted forårsage betydelige følelsesmæssige og fysiske ubehag. Hormonerstatningsterapier er designet til at erstatte manglende hormoner og regulere kroppens hormonbalance. Naturlige bioidentical forbindelser fremstilles til at matche de molekylære form og kemiske strukturer af hormoner, der produceres af kroppen. Som et resultat, disse formler give kroppen med en kompatibel erstatning, i modsætning til de "unaturlige" formler, der anvendes i konventionelle behandlinger.

Brugerdefinerede Forbindelser

Naturlig bioidentical hormonbehandling indebærer matchende hormon-forbindelser til den biokemiske make-up af en kvindes krop. Matching sker ved at opnå spyt og blodprøver, som anvendes til at udarbejde en skræddersyet formel. Custom-made formler er designet til at være fuldt kompatibel med kvindens krop kemi, og dermed genoprette hormonbalancen i kroppen. Den aktuelle medicin kan fremstilles som en pille, en creme, et plaster, en time-release subdermal pellet eller et suppositorium. Dette skræddersyede metode giver mulighed for individualiserede doser og kemiske formler, som ellers utilgængelige på det kommercielle marked.

Konventionel hormonbehandlinger

Syntetiske hormoner er de typer, der anvendes i konventionelle hormonerstatningsterapier. Disse formler er afledt fra animalske hormoner og plante forbindelser og ikke ligne kroppens naturligt forekommende hormoner. Som et resultat, deres molekylære form og struktur er anderledes end hvad kroppen er vant til. Brugen af ​​komponenter, der bærer lidt at ingen lighed med menneskelige hormoner udgør en uoverensstemmelse problem. Denne uforenelighed kan reducere deres effektivitet som en behandling terapi. Med hensyn til anvendelsen af ​​plante forbindelser, den definerende forskel mellem konventionelle og bioidentical behandlinger er i slutproduktet. Konventionelle behandlinger kombinerer komponenter dyre- og plantearter "som de er", mens bioidentical terapier fremstiller naturligt forekommende "menneskelige" hormoner ud af plantematerialer.

Overvejelser

Som i endnu, har den amerikanske Food & Drug Administration ikke godkendt naturlige bioidentical hormon terapi som en effektiv behandling for overgangsalderen. Anvendelsen af ​​kundespecifikke formler gør det vanskeligt at regulere ingredienserne i disse medikamenter. Som i slutningen af ​​2009, var der ikke store kliniske forsøg er udført for at bestemme, om disse hormoner kan sammenlignes med kroppens naturligt forekommende hormoner. Desuden er anvendelsen af ​​blod og spytprøver til bestemmelse af kroppens hormonelle niveauer er tvivlsom på grund af hvordan hormonniveauer kan svinge hele dagen i overgangsalderen.


        

Udgiv min kommentar