Fantacine.com

Hvordan at slippe af Spider Veins med eddike

Spider vener er misfarvede vener ligner, men mindre fremtrædende end, åreknuder. De kan behandles på en række forskellige måder, herunder ved en læge kontor. Men flere folkemusik retsmidler har et stærkt ry for at mindske eller helbredelse, fremkomsten af ​​vener uden en bekostelig læge besøg. Æble cider eddike har hjulpet mange mennesker mindske forekomsten af ​​deres karsprængninger. Nedenfor vil du lære flere forskellige metoder til at bruge æble cider eddike til at reducere generende forekomsten af ​​karsprængninger.

Instruktioner

Hvordan at slippe af Spider Veins med eddike

1 Brug en lokal applikation ved opblødning bandager, en vaskeklud eller klude i æble cider eddike. Placer bandager, vaskeklud eller klude på det berørte område. Gnid det berørte område kraftigt opad, mod dit hjerte. Læg dig ned med fødderne stablet op omkring en fod højere end dit bryst.

2 Påfør et aktuelt program uden iblødsætning bandager som et alternativ. Fyld en skål hånd med æble cider eddike. Splash på det berørte område. Gnid eller massage kraftigt mod hjertet med hånden. Gentag den topiske påføring både morgen og aften.

3 Tag æble cider eddike mundtligt for en anden mulighed. Bland et glas vand med 2 spsk. af æble cider eddike. Rør i honning eller sukker efter ønske; generelt, 1 til 2 spsk. er nok. Sødemiddel er kun for smag --- alt, der kræves, er eddike og vand. Drik mindst et glas om dagen.

TIPS

  • For de bedste resultater, drikke æble cider eddike, brug topisk og massage karsprængninger dagligt.
  • Hvis det berørte område er mere end kosmetisk --- hvis det er smertefuldt, ømhed eller det er din første gang at få karsprængninger --- gå til en læge for at sikre, at du har en korrekt diagnose før selv-behandling.

        

Udgiv min kommentar