Fantacine.com

Bly anvendt i Glas drikkeglas

Bly anvendt i Glas drikkeglas


Bly anvendes i krystalglas til at forbedre vejen lys skinner gennem glasset og give det den mousserende, diamant-lignende kvalitet. Brugen af ​​bly til denne type glas har lange historiske rødder, men i de senere år bekymring er vokset over muligheden for farlige mængder bly udvaskning i drikkevarer fra bly glas.

Identifikation

Når bly anvendes i glas, er det stykke generelt identificeret som krystal glas. Varierende mængder af bly anvendes i forskellige typer af krystal. For at blive identificeret som "blykrystal" europæiske standarder angiver at der skal være 30 procent eller mere bly indeholdt i krystal.

Historie

Brugen af ​​bly i at skabe glasvarer går tilbage til det 16. århundredes Europa, hvor "glas bly" er designet til at ligne naturlig bjergkrystal. Den gnist og klarhed i denne nye type glas blev betragtet som et stort gennembrud i kunsten at glasfremstilling.

effekter

Når sure drikkevarer kommer i kontakt med glas bly, noget af bly opløses i væsken. Drikkevarer, såsom spiritus, vin og frugtsaft er blevet vist at ekstrahere bly fra krystalglas. Jo længere drikken sidder i glasset, jo mere bly udtrækker.

Overvejelser

Ifølge den amerikanske Food and Drug Administration, bør børn og gravide kvinder undgå den hyppige brug af krystal drikkeglas, der indeholder bly. Babyer bør ikke drikke fra bly glasvarer eller bruge bly krystal flasker.

Teorier / Spekulation

Det er klart, at bly ikke opløses i nogle drikkevarer fra krystal drikkeglas. Men det beløb, der kommer i en drink i den tidsperiode, en person sædvanligvis bruger en drink - såsom under et måltid - har tendens til at være lav. Erfaringen viser, at drikkevarer, der er lagret i bly glas over lange perioder, såsom i en karaffel, en tendens til at udgøre en større risiko.


        

Udgiv min kommentar