Fantacine.com

Tegn og symptomer på Brain TraumaNår som helst trauma forekommer til hjernen, kan hjernefunktion blive afbrudt. De typer af mental forstyrrelse kan variere fra problemer med opmærksomhed og hukommelse, at påvirke en persons evne til at udføre almindelige opgaver og træffe beslutninger. De forskellige tegn og symptomer på hjerne traumer afhænger af det område af hjernen, der er såret i virkningen: enten frontallappen, isselappen, occipital lap, tindingelappen, lillehjernen eller hjernestammen.

frontal Lobe

Frontallappen er den del af hjernen mod panden, og er meget modtagelige for traumatisk hjerneskade. Symptomer på frontallappen skader omfatter problemer med bevægelse, såsom lammelse og sekventering, hvor patienten ikke kan gennemføre en opgave, der involverer flere bevægelser. Personlighed, humør og social adfærd påvirkes også, og hjerne traumepatienter oplever mindre spontanitet i social interaktion. Desuden kan opmærksomhed og problemløsning blive vanskeligere, og patienterne kan udvise problemer med talt sprog, kaldet Brocas afasi.

isselappen

Skader på isselappen, som er placeret bag frontallappen, forstyrrer læsning og skrivning; eksempler omfatter ikke at kunne navngive et objekt (anomia), ude af stand til at huske ord til at skrive (agraphia), og problemer med at læse (alexia). Desuden kan parietal lobe traumer også resultere i hånd og øje koordination vanskeligheder, problemer med visuel opmærksomhed fokus, og problemer med kræsne venstre fra højre.

occipital Lobe

Den mest bageste lap i hjernen, occipital lap, er centrum for visuel bearbejdning. Når en traumatisk skade indvirkninger, region af hjernen, vil patienterne udviser problemer i deres visuelle felter, lokalisering elementer erkendelse tegnede objekter og ord, og anerkende et emne bevægelse. Symptomerne omfatter også hallucinationer og unøjagtigt se ting.

Temporal Lobe

Placeret langs siden af ​​hovedet lige over ørerne, tindingelappen er afgørende i hukommelsen. Når såret, symptomer omfatter kortsigtede hukommelsestab og langtidshukommelse interferens, samt selektiv opmærksomhed forstyrrelse. Tindingelappen læsioner påvirker også adfærd, øget aggressiv adfærd, og stigende eller faldende seksuel adfærd. Andre tegn på tindingelappen traumer er problemer genkende ansigter (prosopagnosia), forståelse talte ord (Wernickes afasi), samt identifikation og verbalizing om et element.

lillehjernen

Ved foden af ​​kraniet, cerebellum er ansvarlig for bevægelse. Symptomer for cerebellum skade er den manglende evne til at gå, koordinere indviklede eller hurtige bevægelser, nå ud og få fat i genstande. Rystelser, utydelig tale, svimmelhed eller vertigo er også tegn på, at der kan være traumer.

Brain Stem

Traume på hjernestammen kan føre til farlige symptomer, såsom nedsat kapacitet i vejrtrækning og dermed skader tale. Andre tegn omfatter problemer med at synke mad og vand (dysfagi), perception, balancering og bevægelse. Søvnproblemer, ligesom søvnløshed og søvnapnø, kan også indikere traumer på hjernestammen.


        

Udgiv min kommentar