Fantacine.com

Hvilken slags Plant frastøder Myg?

Hvis du ønsker at undgå myg, men ønsker ikke at sætte frygtelige lugtende spray på din hud, tage hjertet. Der er nogle planter, der frastøder myg naturligt.

Hvidløg

Myg kan sammenlignes med små vampyrer på to måder. En, de kan lide at sutte blodet. To, de tilsyneladende ikke kan lide hvidløg. Du kan eventuelt prøve hvidløg spray, pulvere og beplantninger til at holde dem væk.

Catnip

Ifølge Hicks Børnehaver i Westbury, New York, der er en kemisk i katteurt der kan være mere effektive til at kontrollere skadedyr end Deet, et kemikalie, som anvendes i offentlige repellenter. Du kan plante katteurt i din værftet for at undgå myg.

Rosemary

Hvis du har nogle af denne duftende urter i din have, kan du tage nogle og gnid det på din hud. Det vil lugte som om du madlavning, men myggene bør holde sig væk.

Andre Planter

Citronella er ofte sælges som olier, stearinlys og sprays til frastøde myg. Det er også en plante, som du kan bruge til at slippe af myg.

Plant Oil

Andre vegetabilske produkter sælges som olier omfatter cedertræ olie og citrongræs olier. Nogle siger de olier virker bedre end planterne gør.


        

Udgiv min kommentar