Fantacine.com

Smertestillende Salver

Smertestillende Salver


På et tidspunkt i dit liv, vil du støde mindre ømhed og smerter. Mange over-the-counter salver yde nødhjælp fra denne smerte, så du nemt kan genoptage din rutine. Fra nagende rygsmerter, kedelig arthritis smerter eller endda smerten af ​​ble udslæt for dine børn, kan en simpel anvendelse af en helbredende salve lindre dine symptomer. Nogle endda give antibiotika beskyttelse mod infektion.

aktuel Analgetika

Aktuel analgetika, der arbejder for at lindre muskelsmerter bruger ofte varme at trænge dybt ind i musklen til at yde nødhjælp. Nogle produkter bruger også varme i forbindelse med et køligt, isnende fornemmelse kedelig din smerte. Efter balsam, spray, gel eller plaster sidder for lidt, varmen overtager at slappe musklen for varig smertelindring.

Tiger Balm

Aw Chu Kin var en kejserlige hof herbalist der åbnede et lægemiddel butik i det tidligere Burma. Hans mål var at skabe en urte salve til at behandle det kejserlige Retten i Kina for mindre ømhed og smerter. Formlen for Tiger Balm, der blev skabt mere end 100 år siden gik på at hjælpe folk fra generation til generation få lindring fra deres smerte længe efter død sit ophav. Moderne Tiger Balm er tilgængelig over hele verden, og disse plantestoffer-baserede produkter hjælper unge og gamle genvinde et aktivt liv.

Neosporin

For smerte, der kræver et antibiotikum, Neosporin giver lindring for nedskæringer og skrammer inden for sit helbredende salve. Open air kan føre til infektion for disse typer af skader, så bruger et produkt som Neosporin hjælper tilføje endnu et lag af beskyttelse samt smertelindring. Det giver også køling lindring fra smerter af forbrændinger og fås i ekstra styrke.

Desitin

Ble udslæt præsenterer et fælles problem for babyer og småbørn. Langvarig udsættelse for fugt, varme eller friktion på deres følsom hud kan forårsage dette problem, og salver som Desitin tilbyde øjeblikkelig, beroligende smertelindring til din baby. Anvendt når det ramte område er rent og tørt, et lag af den tætte salve giver det maksimale niveau for zinkoxid til hurtig heling og komfort for dit barn.


        

Udgiv min kommentar