Fantacine.com

Hvordan man behandler en udslæt forårsaget af Poison Ivy

Hvordan man behandler en udslæt forårsaget af Poison Ivy


En Poison Ivy udslæt er forårsaget når en person kommer i direkte kontakt med olien urushiol at Poison Ivy planter indeholder.

Udtrykket bruges til en giftig efeu udslæt er kontakteksem. En Poison Ivy udslæt manifesterer sig som små røde knopper og blærer, som vil sive en klar væske, hvis ridset. Der er intens kløe og muligheden for hævelse omkring Poison Ivy udslæt område.

En Poison Ivy udslæt er ikke alvorligt, men det er meget ubehageligt. Inden for denne artikel vil du finde måder at behandle din Poison Ivy udslæt, til at lindre nogle af dine ubehag, indtil Poison Ivy udslæt rydder op.

Instruktioner

1 Hvis du indser, at du er kommet i kontakt med Poison Ivy, først vaskes dig huden med sæbe og vand. Fjern alt tøj og vaske dem straks som den olieagtige rest urushiol fundet i Poison Ivy kan være aktiv (stadig forårsage en udslæt) i op til fem år.

2 Hvis en Poison Ivy udslæt allerede har udviklet, holde området rent og anvende en over the counter medicin. Medikamenter såsom Iverest, Calamine lotion eller hydrocortison creme kan være meget effektiv til at hjælpe med at behandle og kontrollere intens kløe forbundet med en giftig efeu udslæt.

3 Hvis der ikke er nogen kløe involveret med din giftig efeu udslæt, en pasta fremstillet af bagepulver og eddike, vil bidrage til at behandle og udtørre blærer, der er knyttet til en giftig efeu udslæt.

4 Hvis du skulle komme i kontakt med Poison Ivy, og du rent faktisk udvikler en udslæt, ikke panik. En Poison Ivy udslæt vil rydde op på sin egen, selv uden behandling, inden for 1-3 uger. Det vigtigste er at kontrollere enhver kløe, som du kan opleve.

TIPS

  • Du vil ikke medføre, at Poison Ivy udslæt at sprede ved at ridse. Væsken i blisterne ikke indeholder harpiksen urushiol fundet i giftig efeu.
  • Selvom du ikke vil medføre, at Poison Ivy udslæt at sprede ved at ridse, er det en god idé ikke at ridse, da dette kan føre til en sekundær infektion.

        

Udgiv min kommentar