Fantacine.com

TTY programmer

TTY programmer


TtyS er en livsstil for døve eller hørehæmmede. Det gør det muligt for dem at kalde venner, familie og forretningsforbindelser ligesom en normal hørelse person ville. TTY oprindeligt stod for teletypewriter. I 1960'erne døve videnskabsmand, Robert Weitbrecht, brugte en teletypewriter sammen med en akustisk kobling til at holde en telefon modtager og sætte døve til at kommunikere via telefon. TTY er nu betegnes som en teksttelefon eller TDD (Telekommunikation Device for Døve). TtyS tillader døve at skrive beskeder til hinanden for at kunne kommunikere. Flere programmer er tilgængelige for ttyS.

TTY til TTY

Døve og hørehæmmede mennesker kan kommunikere fra en TTY til en anden. En TTY er en lille tastatur, der er tilsluttet til telefonen. Modtageren af ​​telefonen sidder i en særlig akustisk kop knyttet til TTY. Når en person ringer op til et nummer, et signal lys blinker for at lade den person vide telefonen ringer på den anden ende. Hvis lyset blinker hurtigt, så den anden telefon er optaget. En uregelmæssig blink signaler, en person eller telefonsvarer har besvaret dit opkald. Under et opkald, én typer person, det budskab, de gerne vil relæ og det viser op på den anden persons skærm. Den anden person reagerer via skrive, og det viser sig på den anden skærm. Nogen modtager et opkald fra en anden TTY person ville høre specielle toner, der signalerer dem at placere telefonen i den akustiske kop og slå TTY på.

TTY Relay service

TTY relæ tjenester er tilgængelige døgnet for TTY-brugere forsøger at kommunikere med ikke-TTY-brugere rundt. TTY relay tjenester begyndte som en lille indsats med frivillige og et begrænset antal timer og områder. Et relæ person omtales som en kommunikation assistent, forbinder en TTY opkalds med en almindelig telefon bruger. Kommunikationen assistent konverterer telefonen brugerens samtalen til tekst, som dukker op på TTY skærmen for døve person. Derefter kommunikationen assistent konverterer døv persons sms til samtale for telefonen bruger. Californien var den første stat til at have et relæ program, når deres blev etableret i 1947. I 1990, afsnit IV amerikanerne med Disabilities Act mandat alle stater giver relæ programmer.

ASCII TTY

ASCII TTY er en særlig TTY der er i stand til at kommunikere med en personlig computer. ASCII står for "American Standard Code for Information Interchange." Det er den kode, der bruges af computere. Computeren skal have den korrekte software og modem. Ikke alle ttyS har ASCII kapaciteter.

TTY Samtale Tips

Mange etikette tips opstod for TTY brugere på grund af den manglende evne til at verbalt kommunikere. Skriv "Hello" og "Dit navn", når du ringer nogen til at begynde. Skriv "GA" for at lade den anden person kender du er færdig taler, og de kan "gå videre." Du behøver ikke at bruge tegnsætning. I stedet bare springe linjer mellem sætninger. Skriv "GA" for at tillade den anden person til at sige noget eller "SK" som betyder "Stop Keying", når du er færdig med samtalen. Prøv at udtrykke dine følelser i ord, da du ikke kan formidle dem verbalt; eksempler er: "smile", "suk" eller "haha".


        

Udgiv min kommentar