Fantacine.com

Kardiovaskulære effekter af det sympatiske division

Kardiovaskulære effekter af det sympatiske division


Løb for vores liv, der fokuserer på en flugtvej, vores kroppe sparke i højt gear i jagten på sikkerhed. Nervesystemet, kabling længe siden, giver os styrke til at engagere vores muskler i farlige situationer, eller giver os energi til at flygte i sikkerhed. Denne sympatiske respons beføjelser vores puls, ilter lungerne og musklerne og øger stofskiftet, så vi kan flygte fare med fokuseret lidenskab.

Sympatiske nervesystem

Afsendelse og modtagelse af elektrokemiske impulser fra hjernen, det sympatiske nervesystem strækker sig fra hjernestammen til halebenet. Fastgørelse over og under hver hvirvel, spinal nerver transmittere impulser til alle områder af kroppen. Neurale forbindelser op og ned rygsøjlen stimulerer organer, muskler og væv i kroppen. Disse impulser tænder receptorer i organer og væv, der øger trykket i blodkarrene, forbedre minutvolumen og sende kraftfulde energi til hjertet. Ved at reducere blodtilførslen til huden og oversvømmelser skeletmusklerne med ekstra energi, kroppen er nu klar til at reagere på fare. Vores elever spile, ilt oversvømmelser i blodbanen, energi bølger fra fedt og glykogen butikker; hoveddelen er fremstillet til at reagere på fare.

Kardiovaskulære system

Den kardiovaskulære system pumper blod der er rig på oxygen gennem hjertet, muskler og blodkar. De pulmonale arterier levere ilt og fjerne carbondioxid fra lungerne. Samtidig, systemiske cirkulation transporterer næring og energi til vores muskler, organer og væv. Denne massive netværk af arterier, vener og lymfeknuder bekæmpe bakterielle invasioner og oversvømme kroppen med ilt. Frigivelse af kemiske og elektriske budskaber, der opretholder alle systemer i kroppen, det parasympatiske nervesystem fastholder vores dag-til-dag-funktioner. Under stress imidlertid det sympatiske nervesystem lossepladser hormoner og elektriske impulser i blodbanen, der cirkulerer i hele kroppen. Når dette system lukker ned unødvendige funktioner fordøjelse og elimination, det skyder ilt gennem blodbanen og glukose til musklerne forbereder os til at beskytte os mod en farlig situation.

Nerve & Heart Connection

Surfacing i midten af ​​ryggen eller bryst område, spinal nerver innerverer eller styre hjertet muskler. Sensoriske og motoriske nerver også kendt som afferente og efferente nerver opretholde konstant kommunikation med hjernen og resten af ​​kroppen. Baroreceptors i hjertet sende information gennem disse sensoriske nerver til hjernen og sender motoriske impulser tilbage til hjertet. Disse impulser tillade, at organet at reagere på øget aktivitet, frygter svar og anstrengende bevægelse. Stigende pres på blodkar forøger pumpefunktion af hjertet. Den energi, der driver Hør muskler kommer fra den elektriske stimulation af nervevæv i bundt af Hans og Purkinjefibre.

Overvejelser

Modtagelse af impulser fra dybt inde lag af hjernestammen, styrer det autonome eller "automatisk" nervesystem vores hjerteslag, intern temperatur, tørst, sult og vores reaktion på stress. Mennesker kontrollerer ikke disse automatiske funktioner i kroppen er nødvendig for at overleve. Disse funktioner styres af en lodsning system, der tillader mennesker at fokusere på bestræbelser inden for vores kontrol. Kemiske ændringer i hjernen producerer gamle evolutionære reaktioner på stress.


        

Udgiv min kommentar