Fantacine.com

Skridt om Under blodsukkermålinger

Skridt om Under blodsukkermålinger


Hvis du har diabetes, kan det være nødvendigt at måle dit blodsukker til at afgøre, om det er i det normale område eller ej. Din sundhedspleje udbyder kan vurdere dig og, afhængigt af den type diabetes du har, og ethvert stof, du bruger til at behandle det, fortælle dig, hvornår og hvor ofte du skal måle dit niveau. Hun kan også rådgive dig om, hvordan du justerer medicin du tager, bør dit blodsukker aflæsninger vise din glukose niveau er væsentligt højere eller lavere end den burde være.

Instruktioner

1 Vask hænderne grundigt med sæbe og varmt vand. Saml dit blodsukkerapparat, teststrimmel og lancet, og læg dem på bordet foran dig.

2 Sæt teststrimlen i måleren. Check ansigtet af måleren for at sikre, at teststrimlen er i indgreb. Se indlægssedlen, der fulgte med dit apparat for at få oplysninger om, hvordan du indsætter en teststrimmel i din model. Fjern sikkerhed hætten fra lancetten.

3 Tag fat lancetten i din dominerende hånd og placere den mod fingeren. Prik fingeren med lancetten. Det er bedst at gøre dette på siden af ​​din finger, ved siden af ​​neglen, og ikke på den polstrede del af din fingerspids. Dine fingerspidser får mere brug i daglige opgaver og kan få bud.

4 Massage fingeren fra sin base til spidsen, indtil en generøs bloddråbe vises på det sted, den pik. Målere har varierende krav til mængden af ​​blod, der er nødvendig for at få en læsning. Se din indlægssedlen for detaljer om din model.

5 Hold teststrimlen (stadig sidder i meter) let mod bloddråben. Teststrimlen vil absorbere blodet. Når færdig, bruge et stykke vat eller pad at lægge pres på din finger på det sted, punkteringen at stålsatte nogen blødning.

6 Læs blodglucosemåling på displayet af måleren. Notér dato, tidspunkt på dagen og måleraflæsning i en notesbog eller logbog. Fjern teststrimlen fra måleren og kassér den.

TIPS

  • Nogle mennesker bliver ømme fingre, når de måler blodglucose flere gange om dagen. Målerne findes der tillader afprøvning fra alternative steder, såsom låret eller underarm. Spørg på apoteket, hvilke der tilbyder denne funktion.
  • Hvis du er følsom over for prik af lancetten, overveje at bruge en fjederbelastet lancet, som kan mindske smerter.
  • Hvis du ikke producerer nok blod, når du stikker din finger og massere det, kan du nødt til at starte forfra på en anden finger. Warming hånden før testen kan hjælpe, som måske clenching og unclenching din næve at øge cirkulation.

        

Udgiv min kommentar