Fantacine.com

Tegn og symptomer på Adolescent Onset Diabetes

Der er to hovedtyper af diabetes. Type 2-diabetes opstår, når kroppen ikke effektivt at bruge insulin produceres af bugspytkirtlen. Omkring 90 til 95 procent af diabetikere har type 2-diabetes, ifølge National Diabetes Information Clearinghouse. Type 1-diabetes opstår, når bugspytkirtlen producerer lidt eller ingen insulin. Type vises 1 diabetes sædvanligvis i barndommen, og omtales som unge debuterende diabetes eller juvenil diabetes. De tegn og symptomer er stort set den samme for begge typer af diabetes.

Overdreven tørst og vandladning

Når bugspytkirtlen ikke producerer insulin, tillader sukker at opbygge i blodbanen. For at kompensere, din krop trækker væske fra væv, hvilket fører til dehydrering. Det får dig til at føle tørst og drikke mere. Dine nyrer også reagere på den overskydende blodsukker ved at forsøge at skylle det ud, hvilket fører til mere hyppig vandladning.

Sløret syn

Når din krop tager væske fra din væv for at kompensere for den øgede blodsukker, kan det påvirke linser i øjnene. Tabet af væske faktisk ændrer formen af ​​linserne, som vanskeliggør deres evne til at fokusere og fører til sløret syn.

Sult og Vægttab

Fordi sukker forbliver i dit blod, når du har diabetes, er det aldrig gør det til dine muskler og væv til at levere den energi, de har brug for at fungere ordentligt. Dette kan udløse ekstrem sult, som din krop forsøger at kompensere. Selv hvis du spiser hele tiden at opfylde dette sult, kan du tabe sig. Uden sukker til energi, vil din krop forbrænde fedt og, berøvet en energikilde, vil dine muskler skrumpe.

andre symptomer

Træthed og irritabilitet er også effekter af sukker opbygning i blodet og muskler og væv bliver berøvet nødvendige energi. Hvis Type 1-diabetes ikke er diagnosticeret med det samme, en tilstand kaldet diabetisk ketoacidose, hvor kemikalier kaldet ketoner ophobes i blodet, kan forekomme. Dette kan føre til yderligere symptomer såsom duftende ånde, kvalme, opkastning og vejrtrækningsproblemer. Indimellem kan visse infektioner være et tegn på type 1 diabetes. Kidshealth.org siger, at en vaginal gær infektion i en præ-pubertære pige kan signalere diabetes.


        

Udgiv min kommentar