Fantacine.com

Diabetes & betydningen af ​​Hydration

National Institutes of Health definerer diabetes som en stofskifte lidelse. Hydrering er vigtig for diabetikere som vand i blodet hjælper transport glucose, kroppens vigtigste energikilde, til celler.

Typer af diabetes

Der er tre typer af diabetes: type 1, type 2, og svangerskabsuge. Type 1 og 2 er mest almindelige, og inkluderet i deres symptomer er hyppig vandladning, som kan forårsage dehydrering.

Dyrke motion

Ifølge PreventionPT, motion sænker blodsukkerniveauet, især aerobe øvelser. Lavere glucose niveauer mener det er unødvendigt for diabetikere at administrere insulin skud så ofte med regelmæssig motion, hvilket gør det til gavn for dem. Under træning, hydrering er nødvendigt at holde kroppens væske niveau afbalanceret.

Blod / blodsukkerniveauet

Høj glucoseniveauer kan forårsage dehydrering. Dr. Richard Bernstein siger, at når der ikke er nok vand i kroppen, det tager vandet fra blodbanen. Mindre vand i blodet betyder mindre effektivitet i at få glucose og insulin til celler, hvilket betyder højere blodsukkerniveau. Hydration derfor er nødvendigt at regulere glucoseindtagelse.

Højt blodsukker

Dr. Bernstein siger dehydrering hos diabetikere er en ond cirkel. Fordi det forhindrer glukose fra at komme til celler, det forårsager blodsukkeret til at stige. Bernstein siger, at når blodsukkeret er højt, vandladning forekommer oftere, hvilket igen forværrer dehydrering.

Typer væsker

Når hydratisering, er det vigtigt at drikke vand i stedet for sukkerholdige drikkevarer, da disse former for drikkevarer kan påvirke blod / glucose niveauer.


        

Udgiv min kommentar