Fantacine.com

Hvad er fordelene ved at tage Sea Kelp?

Hav tang er fuld af vitaminer, aminosyre og mineraler, hvilket gør det til gavn for alle, inklusive dine dyr. Det har et højt indhold af jod, som hjælper med vægttab, fordi den balancerer skjoldbruskkirtlen. Kelp kan bruges være i supper, salater eller som en del af din sushi bar. Du kan købe det i tørret form i købmand eller i kapsler, tabletter, væsker eller pulvere.

Hvad er Sea Kelp?

Hav tang er en tang og en grøntsag, der kommer i forskellige farver og vokser langs de fleste kyster. To af de bedste sorter vokser langs Nova Scotia og de norske Kyster. Ascophyllum nodosum er den norske sort. Ifølge 1001 Urter til et sundt liv, det indeholder mere end 12 vitaminer, 60 store spor af chelaterede mineraler og 20 vigtige aminosyrer.

Tang salat

Japanerne har brugt tang i supper og salater, samt til wrap sushi, i århundreder. Dens jod indholdet er meget højt, hvilket gavner skjoldbruskkirtlen og dermed hjælper med at regulere dit stofskifte. Den type tang, du bruger, er vigtig. Hvis tangen dyrkes i forurenet vand, vil bladene absorbere forureningen.

kinesisk Theory

Tang har en salt smag, som er en indikation af, at materialet kan sprede slim ophobning. Når du gurgle med saltvand til at lette en halsbetændelse, du opnå det samme. Tang blev anvendt til at hjælpe med struma før tilsætningen af ​​jod til salt. Ifølge Herbology.Materia.Medica, en type tang kaldet Hai Zao, også kendt som Sargassum tang, tendens til at have en bitter smag. Det gavner nyrer, lunger, lever og mave meridianer. Det menes også at fremme vandladning og reducere krop og ben ødem.

Toxin Fjernelse og Bygning af knoglestyrke

Havtang virker som et toksin middel i kroppen. Det hjælper balance kroppens PH og opbygge dine immunforsvar til at bekæmpe virus. Skjoldbruskkirtlen er den største forbruger af jod, men brystvæv kan også drage fordel af den ekstra jod indtag. Niveauet af calcium i havet tang er så høj, at det slår ud mælk, så forbrugende tang kan hjælpe med at forebygge knogleskørhed og styrke dine knogler.

Dyr, Mennesker og fordelene ved Kelp

Overbrusning tang på dine dyrenes mad kan give dem de samme fordele, det giver mennesker. Det kan øge udholdenhed, lindre gigt smerter og bekæmpe allergi. Hos mennesker er det blevet kendt at blødgøre huden, og i dyr, kan det forbedre betingelserne for de frakker og fjer. Kelp reducerer kaste, og for dyr går hvid omkring snude, kan det hjælpe med at genoprette naturlige farve til pelsen.


        

Udgiv min kommentar