Fantacine.com

Hvordan man behandler cystisk fibrose med Gene Therapy

Hvordan man behandler cystisk fibrose med Gene Therapy


I 1989 opdagede forskere CFTR, det gen, der forårsager cystisk fibrose (CF). Genterapi er stadig på forsøgsstadiet, men forskerne håber, at denne forskning vil give svar om at behandle årsagen til cystisk fibrose snarere end symptomerne. Genterapi forskning har fokuseret på lungeceller fordi respirationssvigt tegner sig for de fleste cystisk fibrose dødsfald, men forskerne håber at kunne bruge det, de har lært at behandle alle berørte gener.

Instruktioner

Brug Gene terapi til behandling af cystisk fibrose

1 Lær om cystisk fibrose transmembrane regulator (CFTR) gen, der forårsager CF. At udvikle sygdommen, må man defekt gen arvet fra hver forælder.

2 Lær at hos raske mennesker, er CFTR protein, der findes i foring af store organer og styrer transporten af chlorid, salt og vand over cellemembraner. Salt dysregulering i CF-patienter resulterer i en ophobning af overskydende slim, der fremmer bakterievækst, blokerer kirtler og forbyder flytning af fordøjelsesenzymer.

3 Undersøgelse behandling af cystisk fibrose med eksperimentel genterapi ved at indsætte kopier af normale gener i orgel foringer. Mens genterapi er stadig på forsøgsstadiet, er det i øjeblikket muligt at behandle cystisk fibrose symptomer, såsom bakterielle infektioner, luftvejssygdomme og pulmonal vanskeligheder, med gen-udskiftning gennem lunge og hjerte transplantation.

4 Udskift begge lunger hos personer med stærkt begrænset lungekapacitet forårsaget af cystisk fibrose. Lungetransplantation er sjældne, fordi risikoen er så stor, men vellykkede transplantationer kan føje år til folks liv.

5 Forvent ikke at blive helbredt gennem en transplantation. Lungetransplantation helbreder ikke cystisk fibrose, fordi CF gener i andre organer ikke udskiftes.

6 Undersøgelse udviklingen i genterapi forskning, udforske måder at levere normal genetisk materiale til CF celler i respiratoriske-tarmkanalen foringer. Forskere er også søger efter en måde at ændre CFTR protein, så det ordentligt kan regulere transporten af ​​chlorid mellem celler.

Mejetærsker behandlinger til cystisk fibrose Symptomer

7 Forkæl cystisk fibrose ved at rydde lungeinfektioner med antibiotika og slim-udtynding narkotika.

8 Reducer betændelse i lungevævet ved anvendelse af anti-inflammatoriske lægemidler, såsom smertestillende midler.

9 Forbedre mad absorption og vægtøgning i CF-patienter gennem brug af fordøjelsesenzymer.

10 Ryd lunge overbelastning gennem bronkial-luftvejs-dræning teknikker, herunder Chest Physical Therapy (CPT).

11 Bevar sundheden for CF-patienter gennem regelmæssig motion.

TIPS

  • Kontakt en genetisk rådgiver, hvis du og din ægtefælle er bærere af CF-genet. Et barn født af forældre, der begge er bærere har en 25-procent chance for at udvikle CF.

        

Udgiv min kommentar