Fantacine.com

hudlæge InstrumentsHudlæge instrumenter støtte øge patienternes hud og behandling af forskellige hudsygdomme. Disse værktøjer af handelen omfatter kraftige mikroskoper anvendes til probe hudlæsioner, vorter eller kræft. De dækker også en lang række af hule rør kaldes kanyler, der arbejder med fedtsugning maskiner til at fjerne fedt under huden. Hud læger holder også flere grundlæggende redskaber som saks og nåle ved hånden til at guide dem, når behandling hud tags og pletter.

Mikroskop

En hudlæge vurderer en patients hud visuelt og senere under et mikroskop. Han fjerner prøver og derefter monterer og bevarer væv på et dias. En dermatologisk mikroskop giver lægen for at bruge lav-drevne forstørrelse at fastslå eksistensen af ​​en formodet hud tilstand, såsom ringorm eller fodsvamp, i henhold til den kliniske Mikroskoper hjemmeside. En højere-drevne indstilling hjælper ham identificere det specifikke stamme eller parasit involveret. En hudlæge driver også mikroskop instrumenter direkte over en patients hud som en ikke-invasiv diagnostisk redskab.

Suge Tube

Huden Lægen bruger specialiserede rør til vakuum uønsket fedt fra under en patients hudoverflade. Kendt som kanyler, disse kommer i forskellige størrelser og længder. Nogle kanyler har afrundede og stumpe tips, mens andre har ender formet som kugler, ifølge hudlæge Robert Bader på hans hjemmeside. Disse rør har også flere huller, der anvendes til at suge fedtdepoter under fedtsugning. Nogle læger foretrækker at generere sugevirkningen med sprøjter for at minimere blå mærker.

hæmostat

En hæmostat er en hængslet instrument ligner pincet. En hudlæge dypper sin hæmostat i flydende nitrogen og placerer det mod en patients hud tag. Denne kemiske proces tvinger polyp at skrumpe og stald i omkring en uge, ifølge Dermatology Online Journal. Lægen undgår rørende omgivende hud, og en patient føles kun en lille brod under behandlingen. Nogle dermatologer foretrækker at bruge iris eller Gradle saks til at klippe væk hud tags, som kræver dressinger bagefter.

curette

En enkel måde at fjerne små bump eller bumser er at bruge en curette, foreslår Dermatology Online Tidende. Disse stumpe, rustfrit stål elementer er standard redskaber i enhver dermatologi kontor, i modsætning komedon udsugningsanlæg, som er specialkemikalier instrumenter, der anvendes i acne behandlinger. Dermatologist forsigtigt stikker læsionen med en nål og påfører tryk med et genbrugeligt curette. Eventuelle pus afløb fra åbningen, og en hud læge renser sine instrumenter før du arbejder på en anden fejl. Dermatologer også bruge curettes til hud biopsier.


        

Udgiv min kommentar