Fantacine.com

Corneal ulceration & gigtsygdomme

Corneal ulceration & gigtsygdomme


To forhold, der kan påvirke folk i alle aldre er corneal ulceration og reumatiske sygdomme. En hornhindeulceration er et åbent sår eller ulcus direkte på øjet, på hornhinden. Hornhinden er den klare hinde, der dækker den farvede del af øjet, der er kendt som iris. Gigtsygdomme er invaliderende sygdomme, som kan forårsage inflammation, smerter og hævelse i leddene. Folk, der lider af disse sygdomme kan lide af kroniske smerter og kan have svært ved at udføre dagligdags dagligdags aktiviteter.

corneal ulceration

En corneal ulceration er oftest forårsaget af infektion. Disse kan omfatte bakterie-, svampe- og virusinfektioner. Folk, der bruger kontaktlinser, har en øget risiko for at udvikle hornhinde sår samt dem, der har lidelser, såsom Bells parese. Symptomerne i forbindelse med en corneal ulceration kan omfatte hævede øjenlåg, smerte i øjet, røde øjne, tåreflåd, pus afdrypning fra øjet, sløret syn og smerter, når man ser direkte på skarpt lys. I nogle tilfælde er en hvid plet kan ses på hornhinden. Behandling for en corneal ulceration kan omfatte fjernelse kontaktlinser, antibiotika øjendråber at bekæmpe infektionen forårsager sårdannelse og oral medicin for smerter. Receptpligtig øjendråber kan også bidrage til at mindske smerter forbundet med denne tilstand. Mennesker, der udvikler alvorlige hornhinde sår, der kan perforerer hornhinden, kan have behov for at blive opereret kendt som en hornhindetransplantation. Det er vigtigt at konsultere en læge for enhver øjenskader eller øjenlidelse. Ifølge Emedicinehealth.com, kan selv mindre øjenskader resultere i tab af synet på det angrebne øje.

Slidgigt

En af de mest almindelige gigtsygdomme er slidgigt. Ifølge WebMd.com, denne betingelse påvirker cirka 27 millioner amerikanere. Slidgigt forårsager leddene i kroppen til at bære ned over en tidsperiode, og dette kan føre til betændelse i leddene, skader på led og smerte. Slidgigt oftest påvirker hofter, knæ, nakke, fingre og ryg. De symptomer forbundet med slidgigt kan omfatte ledsmerter, stivhed, varme leddene, hævelse i de berørte leddene, muskelsvaghed, øget smerte, mens du går, svært bøjet over og problemer, der udfører daglige opgaver såsom børstning håret eller få klædt. Behandlingerne af gigtlidelser, såsom osteoarthritis kan indbefatte anti-inflammatoriske medicin, motion, reducere stress og hvile.

Lupus

Lupus er en reumatisk sygdom, der påvirker millioner af mennesker verden over. Årsagen til lupus er ukendt, og det kan give symptomer som træthed, ledsmerter, ledstivhed, følsomhed over for sollys, udslæt over kinderne, hårtab, anæmi, blodpropper, kramper, slagtilfælde, brystsmerter og misfarvning af fingre og tæer ved udsættelse for kulde. For at diagnosticere lupus, kan din læge udføre en blodprøve kendt som en antinukleære antistoftest eller ANA. En positiv ANA test er en indikation af, at patienten lider af lupus, hedder WebMd.com.


        

Udgiv min kommentar