Fantacine.com

Alkohol Detox Medicin

Alkohol afgiftning kan være meget ubehageligt, siger eksperterne på American Academy of Family Physicians (AAFP). Søvnløshed og endda anfald kan forekomme under denne vanskelige proces.

Heldigvis er der flere medikamenter til rådighed, at støtte i alkohol afvænning. Hver medicin virker på en anden måde og er effektiv i forskellige perioder af alkohol afgiftning. Disse stoffer bør nøje overvejes, før et valg er foretaget mellem læge og patient på en alkohol detox medicin.

Benzodiazepiner

Benzodiazepiner er ofte ordineret til de værste symptomer på alkohol tilbagetrækning. Disse er centralnervesystemet depressiva, og et par normalt ordineret til alkohol detox er Valium (diazepam), Librium (chlordiazepoxid) og Lorazepam (lorazepam). De handler om hjernens GABA-receptorer, der forårsager sedation og lettelse for mange symptomer stammer fra afvænning.
Ifølge AAFP, er benzodiazepiner for at være en sikker, effektiv behandling mulighed for symptomer opleves under alkohol detox, især for kramper og delirium tremens - et alvorligt alkohol tilbagetrækning relateret tilstand, der kan indebære hallucinationer. Alligevel bør benzodiazepiner kun anvendes i en kort tidsperiode, fortrinsvis i en indlæggelse miljø under overvågning af en læge. Dette skyldes benzodiazepin klasse lægemidler er vanedannende i sig selv og forårsage deres egne abstinenssymptomer ligner dem af alkohol afvænning hævninger.

antabus

Antabus (antabus) er en anden medicin, som anvendes til alkohol detox. Det indtages oralt som regel i pilleform, og arbejder i en unik hvis noget nådesløs måde. Hvor benzodiazepiner lindre abstinenssymptomer på tidlig alkohol detox, antabus fungerer som en forebyggende foranstaltning. Ifølge National Institute for alkoholmisbrug og alkoholisme (NIAAA), antabus gør brugeren føler dig syg eller kvalme, hvis hun drikker en alkoholholdig drik.

Denne medicin er til megen nytte i en indlæggelse miljø såsom et hospital, hvor en læge eller sygeplejerske er altid til stede, men har vist sig at være effektivt til reduktion ønske om alkohol i de sene stadier af afvænning. Den kvalmende effekt skabt af kombinationen af ​​antabus aktive bestanddel, antabus, og alkohol menes at være et fremragende incitament til at fortsætte afgiftning fra alkohol.

Naltrexon

Fås i orale eller injicerbare former, naltrexon (Depade, Revia, Vivitrol) er en alkohol detox medicin, der er en antagonist af visse neurotransmitter receptorer i hjernen, hvilket betyder, at når det kommer ind i hjernen, det optager receptorerne, der producerer en "belønning" leveret af hjernen kemikalier (neurotransmittere), når alkohol er forbrugt.

En person, der tager naltrexon vil ikke blive syge af at drikke, men kan opleve reduceret trang til alkohol siden receptorerne udløst af alkohol ikke vil levere kroppens "belønning", mens lægemidlet er til stede i hjernen. Under alkohol detox, især i de sene stadier, er det meget vigtigt for at inddrive alkoholiker at opleve mindre lyst til at drikke, og dette stof hjælper med at gøre det muligt, siger NIAAA.

Naltrexon er også betragtes et glimrende valg for at afholde sig fra alkohol efter afvænning er færdig. Det menes at arbejde sammenligneligt til Antabus, der tilbyder en reduceret payoff for indtagelse af alkohol i stedet at forårsage kvalme, når alkohol indtages.


        

Udgiv min kommentar