Fantacine.com

Hvad betyder Forhøjet ACE Mean?

Kroppens angiotensin-omdannende enzym (ACE) hjælper med at regulere blodtrykket. ACE niveauer kan testes for at bestemme en række tilstande, med forhøjet ACE ofte indikerer tilstedeværelsen af ​​sarkoidose, en inflammatorisk sygdom.

Faktum

Endotelceller inde blodkar producere ACE i hele kroppen, selv om enzymet er særlig koncentreret i lungerne. ACE er også udbredt omkring granulomer, som er små tumor-lignende masser af immun- og anti-inflammatoriske celler.

Fungere

ACE forårsager arterierne til at trække sig sammen og øge blodtrykket.

Identifikation

En simpel blodprøve er alle, der er nødvendige for at vurdere ACE niveauer. Symptomer som granulomer, kronisk hoste, rindende øjne, åndenød og ledsmerter kombineret med forhøjet ACE typisk bruges til at diagnosticere sarkoidose.

effekter

Forhøjede ACE niveauer er normale i mennesker yngre end 20. I ældre over 20, forhøjede ACE niveauer er tegn på ikke kun sarkoidose, men andre forhold såsom visse svampesygdomme, hyperthyroidisme, lymfom, alkoholisk skrumpelever og endda HIV.

Overvejelser

Mennesker, der lider af forhøjet blodtryk og diabetes vil ofte blive ordineret ACE-hæmmere, som er receptpligtig medicin designet til at sænke ACE niveauer og reducere blodtrykket.


        

Udgiv min kommentar