Fantacine.com

Foot Drop Forårsaget af bagdelen Inaktivitet

Foot Drop Forårsaget af bagdelen Inaktivitet


Dropfod, også kendt som dropfod, er en sygdom hos en patients evne til at styre placeringen og bevægelsen af ​​foden og resulterer i tåen trække når patienten går. Dropfod kan være forårsaget af mange forskellige nerve og muskel betingelser, og en fysioterapeut kan hjælpe med at vurdere og behandle dropfod forårsaget af bagdelen inaktivitet og andre nerve eller muskel lidelser, og kan bidrage til at fremme en sund gangart.

Betydning

Dropfod er en alvorlig tilstand for mange mennesker, især ældre, på grund af risikoen, den udgør for at snuble og falde. Dropfod kan også være et symptom på andre forhold, såsom muskelsvind eller betydelig nerveskader, som hvis den ikke diagnosticeres og behandles, kan hurtigt udvikle sig til et tab af mobilitet og muskelfunktion. Bagdelen inaktivitet kan også være et symptom på andre forhold, der påvirker patientens mobilitet, da begrænset mobilitet ofte resulterer i muskelsvind og svaghed.

typer

Mange forskellige typer af dropfod kan forekomme og behandles ved hjælp af forskellige værktøjer og taktik. Mens bagdelen muskelsvind og nerveskader kan resultere i vedvarende dropfod, der kræver styrketræning og fysisk terapi til behandling, kan nogle andre typer af dropfod kun midlertidig, som følge af en forbipasserende følelsesløshed eller lammelse i nerverne efter korte perioder uden aktivitet.

Fungere

Bagdelen inaktivitet kan forårsage dropfod på grund af den vifte af muskler, der kræves fra hofte til ankel til at styre fodstilling. Endvidere kan begrænset mobilitet og bagdelen atrofi også forekomme i forbindelse med beskadigelse af nerverne i hofter og ben, hvilket også kan bidrage til dropfod.

Identifikation

Dropfod kan identificeres ved en patients manglende evne til at hæve tå, mens du sidder eller står, eller en patient vedvarende og ubevidst trække tåen på den ene eller begge fødder, mens du går. Dropfod forårsaget af bagdelen aktivitet kan identificeres gennem fysisk terapi, der tester bagdelen muskelstyrke ved at måle en patients evne til at løfte, udvide og holde benet i position.

Fordele

Fordelene ved behandling for dropfod forårsaget af bagdelen inaktivitet omfatter forbedret gangart og øget mobilitet for patienter, samt nedsat risiko for skader, mens stående og gående. Patienter, hvis dropfod behandles gennem fysisk terapi rettet mod bagdelen muskelstyrke også opleve en forbedret ben muskelfunktion og øget generelle sundhed gennem styrketræning.

Overvejelser

Ved behandling af dropfod forårsaget af bagdelen inaktivitet, kan terapeuter vælge at bruge en ortopædisk sko eller fodstøtte indsats for at reducere risikoen for skader i løbet af behandlingsperioden, og indtil dropfod kan helbredes ved forbedret muskelfunktion. Andre individer, hvis dropfod er ikke forårsaget af bagdelen inaktivitet kan påberåbe sig ortopædiske hjælpemidler permanent eller i meget længere tid.


        

Udgiv min kommentar