Fantacine.com

Hvad er de behandlinger af cystisk læsion i Bone?

Cystiske læsioner i knoglen er væskefyldte hulrum, der kompromitterer integriteten af ​​normalt knoglevæv. De kommer i to grundlæggende former: simple cyster --- der fylder med en klar væske --- og aneurismale cyster, der fylder med blod. Behandling for en cystisk læsion varierer med dens sværhedsgrad og typen af ​​læsion stede.

Forståelse og behandling af simple Bone cyster

Ifølge den amerikanske Academy of Ortopædiske Surgeons, simple knogle cyster --- også kendt som ét kammer cyster --- typisk forekomme hos børn og unge voksne under en alder af 20. De vises oftest i overarmen eller lårben, selv om de er også fundet i anklen, hæl og bækken. Simple cyster er opdelt i to kategorier. Aktive cyster forekomme nær de vækstzoner, der tillader knogler til at udvide og kan føre til alvorlige strukturelle problemer. Latent cyster forekomme væk fra en knogle vækst plade og er generelt mindre forstyrrende.

Hvis dit barn har en enkel knogle cyste, vil en række faktorer afgøre, hvilken behandling. Disse omfatter dit barns alder, sygehistorie, generelle sundhed og tolerance over for medicin. Dit barns læge vil også overveje det nuværende omfang af cyste, dens sandsynlige fremtidige progression og dit barn egnethed til kirurgi eller andre korrigerende procedurer.

Det vigtigste mål med behandlingen er at forhindre et knoglebrud. Hvis knoglen omkring cyster er stærk, eller hvis dit barns aktivitet mønstre ikke udgør en øget risiko for fraktur, simpel observation af cyste kan være en passende første behandlingsmulighed. I tilfælde, hvor mere aktiv behandling er nødvendig, flere muligheder er tilgængelige. Curettage og knogletransplantation anvendes som en kombineret teknik. Først vil en kirurg fjerne væsken fra inde i dit barns cyste, så kirurgisk skrabe dens interiør med en specialiseret instrument kaldet en curette. Det resterende knogle hulrum fyldes derefter med enten doneret knogle væv eller knogle chips taget fra andre steder på dit barns krop. Alternativt kan steroid injektioner anvendes til at helbrede en simpel cyste ved at reducere forekomsten af ​​prostaglandin, en fedtsyre, som blokerer cyste reabsorption. Derudover kan knoglemarv taget fra barnets hofte injiceres i en cyste at fremme ny knoglevækst.

Forståelse og behandling aneurismale Bone cyster

Aneurismal knoglecyster forekommer typisk hos personer under 25 år Disse cyster ekspandere og ændre knogleoverfladen, og i nogle tilfælde også påvirke nærliggende bindevæv. De påvirker oftest de lange knogler i kroppen og rygraden, og har en tendens til at dukke op igen efter behandling. Da aneurismale cyster indeholder blod, behandling indebærer en reel risiko for alvorlig blødning. Som et resultat, kan din læge midlertidigt blokere blodtilførslen til det berørte område, før du fortsætter. Dette kan efterfølges af udskrabning og podning. Men hvis cyste er beliggende i et område, der ikke strukturelt kritisk, såsom ribber eller fibula, din kirurg kan også fjerne en margen på knogle omkring cyste at mindske chancerne for tilbagefald. Du eller dit barn kan også modtage strålebehandling eller kryoterapi (kirurgisk nedfrysning) for yderligere at reducere gentagelse risici. Kontakt din kirurg for flere detaljer.


        

Udgiv min kommentar