Fantacine.com

Alternativ kost for ADHD børn

Forældre, hvis børn er blevet diagnosticeret med opmærksomhed-underskud / hyperactivity disorder kan beslutte, at de ikke ønsker at stole udelukkende på medicin til at behandle symptomerne. Disse familier kan overveje at ændre deres børns (og familiens) kost til at fjerne kunstige tilsætningsstoffer og sukker og øge proteiner.

Protein

Tilføjelse ekstra protein til dit barns kost kan lette nogle af hans symptomer. I stedet for sødet korn, give ham et æg sammen med sin mælk, juice eller toast. Nogle forældre finder deres børn gøre bedre, hvis de parrer et protein med en sukkerholdig mad. Proteinet balancerer ud af "sukker crash" eller dukkert i energi og hjælper dit barn til at opretholde en bedre fokus.

En undersøgelse gennemført af Dr. Richard Wurtman, en neurolog ved Massachusetts Institute of Technology, viser, at kosten protein kan udløse udnyttelsen af ​​en årvågenhed-fremkaldende neurotransmitter, mens kosten kulhydrater kan gøre det samme med neurotransmittere, der inducerer søvnighed. Hvis dit barn behøver at tage medicin for at styre sine ADHD symptomer, spise ekstra protein kan bidrage til at reducere ledsager irritabilitet eller rastløshed forårsaget af medicin.

Afhængigt af dit barns alder og størrelse, kan han brug for mellem 24 til 30 gram protein om dagen. En kop mælk, et æg, en kop sojamælk eller en ounce af kød eller ost hver giver syv gram protein.

Sukker

Nogle forældre oplever, at deres børns ADHD symptomer bliver mere udtalt, hvis de har spist noget med et højt sukkerindhold. Hvis du blot reducere mængden af ​​sukker i dit barns kost, kan han svare igen med en svækkelse af hans symptomer. Mens naturligt sukker kan forværre ADHD symptomer, kan kunstige sødestoffer ikke være bedre. Stoffer såsom aspartam eller saccharose kan bidrage til nogle ADHD symptomer. en undersøgelse offentliggjort i New England Journal of Medicine anførte imidlertid, at nogen mærkbar adfærdsmæssige eller kognitive effekter blev observeret hos børn menes at være følsomme over for sukker.

Feingold Diet

Dr. Benjamin Feingold, en børnelæge og allergolog fra Kaiser Permanente Medical Center i San Francisco, begyndte at anbefale en særlig kost, han havde udviklet i 1970'erne. Denne plan eliminerer kunstige farvestoffer, konserveringsmidler, smagsstoffer og sødemidler, samt salicylater, som findes i nogle frugter og grøntsager. Selvom Feingold kosten plan blev afvist, og kaldes "ineffektiv," en undersøgelse, der blev offentliggjort i december 2004-Tidende Behavioral og udviklingsmæssige Pediatrics fulgte 15 tidligere publicerede undersøgelser og konkluderede, at tilsætningsstoffer og konserveringsmidler kan have en negativ effekt på irritabilitet, hyperaktivitet og søvnløshed i børn, der har været diagnosticeret med AHDH. Nogle forældre og børn har bemærket, at de oplever symptomer, hvis de spiser eller drikker noget, der ikke er tilladt på Feinberg kost.


        

Udgiv min kommentar