Fantacine.com

Sådan Hægt hageorm

Sådan Hægt hageorm


Du er slidte og din mave ømhed. Du har bemærket blod i afføringen. Du har måske oplevet en hududslæt, før du blev syg. Hvis du har været udsat for jord i et fugtigt klima, kan du blive smittet med hageorm. En af flere jord-transmitterede parasitter, hageorm lever i tyndtarmen og kan forårsage anæmi. Hageorm er et verdensomspændende problem: ifølge Centers for Disease Control, mere end 500 millioner mennesker har det. Hvis du er smittet, kan ordineret medicin tage sig af problemet.

Instruktioner

1 Besøg din læge og få en blodprøve eller afføringsprøve taget for at bekræfte, at du har hageorm. Når hageorm er diagnosticeret, vil lægen ordinere medicin til behandling af angrebets. Fælles hageorm medicin omfatter albendazol og mebendazol.

2 Fyld din recept og følge lægens anvisninger. Dette indebærer som regel tager en tablet på hageorm medicin, morgen og aften, i tre på hinanden følgende dage.

3 Begynd at tage jerntilskud, hvis din læge anbefaler dem. Nogle tilfælde af hageorm forårsage anæmi; et supplement vil bidrage til at afhjælpe manglen.

4 Spis en velafbalanceret kost for at forbedre din sundhed. Udskiftning protein er især vigtigt efter en hageorm angreb.

5 Gense din læge efter to uger, når du er færdig med hageorm medicin. Hvis test viser du stadig har hageorm, vil din læge har du følger et behandlingsforløb igen.

TIPS

  • Følg lægens anvisninger og bruge denne artikel som kun vejledende. Din læge kan ordinere en anden medicin, end hvad der er nævnt i artiklen.
  • For meget jern kan medføre negative bivirkninger, så du skal ikke tage jerntilskud, medmindre din læge siger til.

        

Udgiv min kommentar