Fantacine.com

Lever Detox Plan

Efter en periode med at spise eller drikke dårligt, kan leveren blive træg som den forsøger at nedbryde fedt fra fødevarerne. Behandle et stort mængde fedtholdige fødevarer kan forårsage leveren at bremse, faldende energi og bremse stofskiftet. Ifølge Mayo Clinic kroppen er i stand til at afgifte på egen hånd uden kalorieindhold restriktioner eller faste.

Detox Plan

Mens Mayo Clinic tyder på, at detox kost ikke fjerner giftstoffer (da kroppen er i stand til at gøre det naturligt), betyder det, at gennem en kost af friske frugter og grøntsager, magert protein og fuldkorn, vil kroppen ikke kørt ned med højt fedtindhold, lette belastningen på organer.

Hvis du har været igennem en periode med usund spise og du føler dig træg eller oppustet, især omkring helligdage, kan en lever detox plan bruges til at forbedre din følelse af energi og hjælpe med at fjerne oprustning i leveren eller andre organer.

Undgå fødevarer, der indeholder store mængder af salt, sukker, kolesterol eller fedt, som du ville gøre med enhver sund kost plan. Giv leveren et hvil ved at begrænse forarbejdede eller højt fedtindhold fødevarer og holde sig til naturlige produkter.

Under en lever detox, for en til to dage spiser intet men rå frugt og grøntsager, som er høj i vitaminer, mineraler og antioxidanter. I to dage, undgå stegt og fed mad, rødt kød eller koffein for at forhindre leveren i at arbejde for hårdt under en rense.

Drikke mindst 64 ounces vand hver dag er den bedste måde at detox organer og krop. Tilføjelse saften fra en frisk citron til otte ounces vand kan være gavnlig til at rense leveren og galdeblæren. Citronsaft hjælper maven fordøje maden samt rense blodet, da det virker som en astringerende.

Drik en kop citron vand hver dag efter middagen at rense leveren og støtte i fordøjelsen, og holde sig til en renere kost for at forhindre ophobning i leveren eller andre organer.


        

Udgiv min kommentar