Fantacine.com

Zink Cream for Svedende

Zink Cream for Svedende


For dem med overdreven sved, kan daglige interaktioner med folk være en pinlig oplevelse. Armhule sved kan opretholdes med deodorant og antiperspirant, men svedige håndflader og fødder er tilbøjelige til at gå ubehandlet. Zink er et sporstof findes i kroppen, der har en bred vifte af sundhedsmæssige fordele. En creme lavet af zink kan påføres direkte på huden for at danne en barriere mod sved samtidig bevare hudens fugt. Cremen er tilgængelig fra helseforretninger, men kan gøres derhjemme med kun et par ingredienser.

Instruktioner

1 Fyld bunden af en dobbelt-kedel eller sauce gryde på komfuret, og tænde for varmen på lav. Set på dobbelt-kedel top eller heatproof beholder.

2 Kombiner 3 spsk olivenolie og 2 spsk bivoks i den øverste beholder og rør med en træske. Opvarm blandingen under konstant omrøring, indtil bivoks er opløst. Sæt gryden til side for at køle lidt.

3 Rør 3 spsk vand med 1 spsk zinkoxid pulver i en lille, lufttæt beholder, og fastgør låget. Ryst låget kraftigt for at kombinere; vil pulveret ikke opløses.

4 Hæld zink blandingen i gryden, mens der piskes til at kombinere.

TIPS

  • Opbevar i en lufttæt beholder og gælder for de berørte områder efter behov. Cremen holder sig frisk i ca. en måned.
  • Undgå at få zink pulver i nærheden af ​​dit ansigt, da det er et irritationsmoment ved indånding.

        

Udgiv min kommentar