Fantacine.com

Kolloid Sølv Fordele

Kolloid Sølv Fordele


Ifølge The Wall Street Journal, har mennesket brugt metaller til medicinske formål siden de tider af de gamle egyptere. I 1901 preussiske forskere Herbert Hille og Albert Barnes opdigtede en sølv-baseret stof, der indeholder homogene, suspenderet sølv forbindelser kendt som kolloid sølv. Stoffet har flere formodede medicinske fordele, selvom ikke alle krav er understøttet af videnskabelige beviser.

Mikroorganismer

En af de mest betydelige krav fra kolloid sølv fortalere er, at stoffet er en multi-purpose, mikroorganisme-kampe agent, effektiv til at eliminere sygdomsfremkaldende bakterier, vira, svampe og andre encellede patogener. Dr. Henry Crooks, en bakteriolog, udført et eksperiment i begyndelsen af ​​1900'erne viser, at kolloid sølv var i stand til at dræbe alle typer af sygdomsfremkaldende sprede mikroorganismer inden for seks minutter af indtagelse. Crooks og hans sympatiske samtidige foreslog, at "mirakel" stof gør dette ved at anfægte en mikroorganisme evne til at tage i ilt og metabolisere ordentligt. Patienter, der gennemgår kolloid sølv behandling for eksterne forhold som læsioner eller acne almindeligt spray eller gnid kolloid stof på deres hud eller ramte områder. For andre forhold, kan patienterne indtage stoffet.

Men ifølge det amerikanske National Institutes of Health, en 2004 undersøgelse ledet af forskere ved Bamalete lutherske Hospital i Botswana viste, at kolloid sølv har ingen antimikrobielle egenskaber.

øjeninfektioner

Brug af kolloidt sølv som øjendråber kan være effektive til at kurere øjenlidelser såsom sty eller øjenbetændelse, samt conjunctivitis. Konjunktivitis er en særlig form for betændelse, der opstår i slimhinderne at belægge dine øjne og indersiden af ​​dine øjenlåg. Mens den videnskabelige dokumentation for disse påstande mangler, Dr. Ray Sahel bemærker, at stoffet er sikkert at bruge i en periode på et par dage, og kan hjælpe lindre dine øjne.

placebo Effect

The Wall Street Journal rapporterer, at mange af nutidens metalliske retsmidler og energi boostere, såsom magnetiske arthritis armbånd og titanium snørebånd, funktion primært som placebo. Mange føler kolloid sølv falder ind under denne kategori. I stedet for at give fysiologiske fordele til kroppen ved faktisk ødelægger mikroorganismer, kan tage kolloidt sølv forårsage patienter til at tro, at de bliver helbredt, hvilket kan være en stærk psykologisk aide. Da moderat brug af kolloidt sølv er sikkert for kroppen, kan tage stoffet i passende doser tjene som en mental booster. Dette er kun tilfældet, hvis patienten tror på kolloid sølv evne til at arbejde.

Advarsel

Kolloid sølv er et alternativ medicin, en, den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) ikke anbefaler til sikker og effektiv brug. Altid konsultere en læge, før du tager kolloid sølv, som i nogle tilfælde overusing stoffet kan give bivirkninger. En af de mest kendte betingelser, der kan resultere er argyria, hvilket får huden til at blive blå.


        

Udgiv min kommentar