Fantacine.com

Hjemmelavet forkølelsessår retsmidler

Den sædvanlige årsag til forkølelsessår eller feber blister, er type 1 eller type 2 herpes virus. Forkølelsessår er smitsom. De kan vises på læberne, i munden, i næseborene, på øjenlågene og endda på fingrene. Sårene består af en eller flere små blærer fyldt med væske og surround af en betændt område. Disse sår kan være meget smertefuldt. Ubehandlet, blærer sprang op fra flere dage eller uger, tør, skorpe lidt og til sidst gå væk.

fælles Retsmidler

Forebyggelse Health Magazine rapporterede, at en zink sulfat eller zink gluconatopløsning, i enten kamferolie vand eller almindeligt vand, anvendes hver 30 til 60 minutter, når den kolde ømme begynder forkortet varighed. Denne blanding er tilgængelig i helsekost butikker. Andre hjælpemidler anbefalet af denne kilde omfatter at sætte en isterning på ømme når prikken først begynder eller duppe det med troldhassel.

Påfør aloe vera direkte til blisterpakningen for at hjælpe heling. Vitamin E olie bruges på sår vil hjælpe så godt. Skylning det område af ømme med en 1,5 procents opløsning af hydrogenperoxid efter måltider og ved sengetid indtil ømme rydder op er en anden anbefalede hjemmelavet tilgang. Hvis du har mere end tre forkølelsessår et år, tage 4000 mg L-lysin i flere dage, hvor en øm begynder. Nogle mennesker tager 2.000 til 3.000 mg L-lysin regelmæssigt som en forebyggende, men gør det kun med samtykke fra din læge, da det kan øge kolesterol. Nogle almindelige urter kan hjælpe så godt. Du kan prøve tea tree olie (topisk) eller citronmelisse, som begge har en antiviral virkning. Lakrids vil hæmme viral vækst og celle skader, men tager ikke dette, hvis du har forhøjet blodtryk.

Alternative løsninger

Forskellige websider tyder mange hjemmelavede løsninger, der omfatter en bred konglomerat af stoffer til at sætte på den kolde ømme herunder sprit, hvidløg saft, te poser, Forberedelse H og endda en virkelig bizar forslag til at anvende ørevoks.

En af de mest nyttige forslag findes på mange hjemmesider er at forsøge at reducere stress i dit liv, da dette synes at være en af ​​de udløsende faktorer aktiverende virus. På trods af den smerte og irritation af forkølelsessår, i nogle tilfælde kun en afprøvede og sande middel vil gøre dem gå væk --- TOT (Tinktur of Time).


        

Udgiv min kommentar