Fantacine.com

Hvad er den rolle, jojobaolie i Oral Healing?

Hvad er den rolle, jojobaolie i Oral Healing?


Det er tid til at rense ud i medicinskabet og smide nogle af disse kemiske lastet potions. Naturlige olier såsom jojobaolie er effektive kur for fælles lidelser. Ikke alene er naturlige olier sikker men meget mere alsidigt end standard apotek behandlinger. Mange mennesker er fortrolige med jojoba olie er fordele for deres hud og hår, men kun få er klar over det er en fremragende behandling for fordærve og forkølelsessår.

Hvor Er Jojobaolie fra?

Den jojoba busk er en flerårig fundet i det sydlige Arizona, det sydlige Californien og det nordlige Mexico. En pod indeholder tre frø vokser på busken. Frøene er 48 procent til 50 procent olie. Indianere og mexicanere har brugt olien i århundreder.

Hvad er en canker ømme?

En fordærve ømme er en enkelt-klynger, lavvandet, smertefulde sår findes overalt i munden. En fordærve ømme starter som rødmede læsion, som bliver hvid eller grå i midten omgivet af en rødlig glorie. Ifølge "Encyclopedia of Natural Medicine," det normalt rydder op efter syv til 21 dage, men er tilbagevendende i nogle mennesker. Stress, næringsstof mangel (thiamin-mangel i særdeleshed) og glutenfølsomhed er alle kendte årsager til fordærve sår. Disse faktorer medfører fordærve sår, fordi alle forringe normal immunfunktion. Det er imidlertid muligt at udvikle en canker ved blot at skade slimhinden i munden.

Hvad er en kold ømme?

Forkølelsessår eller feber blister er små, smertefulde blærer, der vises på læber, næse og mund. Herpes simplex virus 1 er årsagen til disse ubehagelige sår. Ifølge American Academy of Dermatology, de fleste mennesker bliver smittet, når de udsættes for virus, men kun 10 procent udvikle sår. Efter kontakt med en inficeret person, sår vare syv til 10 dage.

Hvordan virker Jojobaolie støtte i healing?

Jojobaolie ligner sebum fundet i huden, og så den ikke forårsager en allergisk reaktion. Det besidder mikrobielle egenskaber, som modvirker vækst af bakterier og svampe-mikrober. Dens bakterier-kampkraft kommer fra oliens jod indhold. Olien indeholder også næringsstoffer, såsom vitamin E, vitamin B-kompleks, og mineraler såsom silicium, chrom, kobber og zink.

Da årsagen til forkølelsessår er viral og fordærve sår skyldes dårlig immunfunktion, jojobaolie kun hjælper i den naturlige helingsproces af sår. I tilfælde af sår i munden, ønskes olien for dens anti-inflammatoriske egenskaber, der reducerer smerte og fremskynde helbredelse. Den fugter også sprukne læber fra feber blister.

Jojobaolie brug på mundsår

Brug en vatpind til at anvende jojobaolie til sår. Brug 20 dråber maksimum eller 2 tsk. dagligt indtil tilstanden rydder.

Valg af det rigtige Jojobaolie

De fleste sundheds-food butikker bære jojobaolie. Køb altid økologisk jojobaolie, der er pesticider og konserveringsmidler. Læs etiketten og sørg for der er intet tilføjet. Økologisk jojobaolie kan være dyr, men lidt går en lang vej.


        

Udgiv min kommentar