Fantacine.com

Sådan Cure Heart Pain

Når det kommer til hjerte smerte er det altid bedst at følge retningslinjerne for forebyggelse. Du ønsker ikke at vente, indtil et hjerteanfald sker, og du er ude af stand til at løse problemet. Så start forhindrer hjerte smerte nu, så du ikke lider et hjerteanfald senere.

Instruktioner

1 Spis en kost, der indeholder friske frugter og grøntsager, sunde fedtstoffer og havsalt. Prøv at undgå en kost, der indeholder toksiner eller en usund niveau af dårlige kemikalier såsom fedt, kolesterol og sukker.

2 Rens din krop. Dette omfatter udrensning af tarm, nyrer og lever. Du bør rense din tarm en gang om året, din lever mindst seks til ti gange hver to til tre uger, og dine nyrer bør renses kontinuerligt gennem de rigtige urter.

3 Kast dig ud i masser af fysisk aktivitet for at lindre stress og afbalancere kroppens systemer. Nogle gode former for motion omfatter gåture, jogging, dans, svømning og vægtløftning.

4 Svedende er en god måde at befri din krop af toksiner. Dette kan opnås ved at drikke varm te, spise peber eller slappe af i saunaen.

5 Hvis du lider et hjerteanfald gå til skadestuen.

TIPS

  • Aldrig udmatte dig selv under træning.
  • Må ikke udøve på en fuld mave, medmindre det er ikke-anstrengende som at gå eller lys svømning.
  • Hvis du lider et hjerteanfald, skal du søge lægehjælp inden for tredive minutter fra de første symptomer.
  • Aldrig tage ventetiden og se tilgang med et hjerteanfald.

        

Udgiv min kommentar