Fantacine.com

Sådan Take Antihistaminer under graviditet

Sådan Take Antihistaminer under graviditet


Bliver syge under graviditeten kan være en meget ubehagelig situation. De fleste kvinder forsøger ikke at tage medicin under graviditeten for at undgå eventuelle interaktioner med deres fostre. Det er imidlertid ikke nødvendigt, at gravide kvinder til at lide gennem forkølelser og allergier uden relief. Flere over-the-counter medicin, herunder antihistaminer, er sikkert at bruge med forsigtighed under graviditet.

Instruktioner

1 Check med din læge, før du tager nogen form for antihistamin, vitamin, supplere eller urtemedicin, når du er gravid. Han vil have adgang til de mest up-to-date information om lægemiddelsikkerhed og kan give det videre til dig. Han kan også hjælpe dig med at afgøre, om fordelene ved at tage antihistaminer opvejer eventuelle risici, som medicin kan udgøre for dit ufødte barn.

2 Prøv at undgå at bruge nogen form for medicin, herunder antihistaminer, i første trimester af graviditeten. Dette er den fase, hvor dit barns vigtige organer og systemer er ved at udvikle. Mange læger vil lade deres patienter bruger medicin efter behov i senere stadier af graviditeten, men foretrækker dem til at afholde sig i løbet af de første 13 uger.

3 Vælg et godkendt-til-graviditet, anden generation antihistamin, når du er gravid. Lægemidler i denne nyere klasse af antihistaminer, indeholdende loratadin, cetirizin og fexophenodine, er mindre tilbøjelige til at forårsage ekstrem træthed end nogle af de ældre lægemidler, der anvendes til forkølelser og allergier. Graviditet kan dræne nok på din energi uden yderligere bivirkninger.

4 Forøg dit indtag af vand, når du tager antihistaminer under graviditeten. Almindelige bivirkninger af antihistaminer er en tør mund og næse. Graviditet er en tid, hvor du ikke har råd til at blive dehydreret.

5 Brug antihistaminer kun i de anvendte doser anbefalet af din læge, pas på ikke at overdosere. Diphenhydramin, en første generation antihistamin, kan efterligne hormonet oxytocin, når de anvendes i høje doser, Oxytocin kan inducere arbejdskraft, hvilket er farligt for sundheden for en pre-term baby.

6 Kontakt din læge omgående, hvis du bemærker nogen ændringer i frekvensen i dit barns bevægelser eller øgede sammentrækninger, når du tager antihistaminer eller anden medicin under graviditeten.

TIPS

  • Har din egen kopi af Food and Drug Administration 's (FDA) koder, der kategoriserer om narkotika er sikkert at tage under graviditeten. Medicin etiketter vil liste hvilken kategori de falder i for graviditet. Udskriv en kopi af klassificeringen til at holde i din pung og træk den ud efter behov. Den Perinatology.com hjemmeside har en FDA kategori diagram, du kan referere til (se Resources nedenfor).

        

Udgiv min kommentar