Fantacine.com

Tidlig Stage Alzheimers sygdom

Tidlig Stage Alzheimers sygdom


I september 2009 var der mere end 5,3 millioner amerikanere lever med Alzheimers sygdom, som er den mest almindelige form for demens. Faktisk, af alle demens sager, Alzheimers krav 50 til 70 procent af dem. I den indledende fase, at sygdommen begynder at fratage personens personlighed og deres evne til at tænke, vide og koordinere. Ved at anerkende tegn på tidlig Alzheimers, kan patienten og deres familier gribe ind, før symptomerne bliver alvorlige.

Niveauer

Der er tre faser af Alzheimers sygdom. Første fase er tidligt eller mild Alzheimers, etape er moderat og tredje fase er moderat svær.

Tidsramme

Den tidlige fase af Alzheimers kan vare så længe som to til fire år, før den skrider frem til fase to.

Tegn og symptomer

Selv om folk oplever de tidlige stadier af Alzheimers forskelligt, er der rutinemæssige tegn til at søge. Når en person konstant glemmer vigtige ting eller glemmer, hvordan at gøre noget, de lige har lært, så du kan have grund til bekymring. Hvis personen har svært ved at færdiggøre velkendte opgaver eller at vide, hvad de skal gøre i en nødsituation, så er en anden grund til bekymring. Folk i de tidlige stadier af Alzheimers nogle gange kan blive tabt, selv i deres eget nabolag.

Mennesker, der lider fra tidlig Alzheimers kan udvise pludselige ændringer i adfærd, såsom tab af interesse i en hobby, de var engang brænder for. Et andet tegn på tidlig Alzheimers er, når personen begynder at sætte ting i mærkelige steder - at sætte bilnøglerne i ovnen eller mail i køleskabet, for eksempel.

Behandling og forebyggelse

Fra september 2009 blev forskerne stadig efter en kur mod Alzheimers. Ikke desto mindre har de medicin, der vil hjælpe med at bremse dens progression. Nogle af de FDA-godkendte medicin til moderat Alzheimers er Razadyne, Exelon (rivastigmin) og Aricept (donepezil). For patienter med moderat til svær Alzheimers, kan læger ordinere Namenda (memantin) eller Aricept. De har også opdaget måder, der kan forhindre dig i at få denne sygdom, ligesom at tage folat eller deltage dit sind i aktiviteter for at give det noget motion.

Overvejelser

Hvis du har mistanke om din elskede har tidlig Alzheimers, så er det vigtigt at få dem tjekket af en læge. Hvis du fange det tidligt nok, vil du stadig har tid nok til at forberede sig til den økonomiske byrde, der vil komme. Desuden er det en god idé at få din elskede ens juridiske dokumenter for på dette tidspunkt. Du kan også forberede medicinske spørgsmål, finde de rigtige læger og forskning plejehjem. Ved at gøre dette i de tidlige stadier af Alzheimers, vil du have en lettere gang at håndtere sygdommen, når den skrider frem.


        

Udgiv min kommentar