Fantacine.com

Gluten Allergi Diet

Mange fødevarer er pakket og forberedt med gluten og du kan ikke engang kender det. For at vide, hvilke fødevarer indeholder gluten, skal du forstå, at gluten er et protein, der findes i mange forskellige kornsorter, herunder hvede, havre, byg og rug. Teknisk set dem, der er følsomme over for gluten faktisk ikke har en allergi, men snarere en intolerance. Denne autoimmune tilstand kaldes cøliaki, og berører millioner af børn og voksne. Hvis du har cøliaki, fjerne alle fødevarer, der indeholder gluten fra din kost er afgørende for behandling.

Hvad der skal undgås

Undgå gluten kan være en vanskelig opgave, fordi de fleste fødevarer ikke er mærket som "med gluten." Noget tilberedt med kornene at gluten kan findes i, skal være slukket grænser. Typiske gluten-holdige mistænkte, der altid bør undgås, er brød, korn, øl og pasta. Der er også ikke-så-indlysende lovovertrædere, der kan indeholde gluten, såsom visse shampoo og make up. Det er ekstremt vigtigt at omhyggeligt at læse ingrediens etiketter af alle elementer, før du køber noget.

sikre fødevarer

Selvom have en glutenallergi kan være en vanskelig opgave, der er mange fødevarer, der kan spises uden en anden tanke. Spise en kost, der er uforarbejdede gør for nem shopping og spise. Grøntsager, frugter, ris, bønner, majs og kød er alle sikre fødevarer. Mange mejeriprodukter er også fint at forbruge. Aldrig tage en chance med forarbejdede fødevarer, der potentielt kan indeholde gluten; det er altid bedst at købe produkter, der er mærket "glutenfri". Glutenfri basics, såsom brød og cookies, kan let findes på din lokale helsekostforretning.

Få din Fix

Hvis du har brug for en bedre fix end brød og småkager, der er mange online butikker, der sælger en bred vifte af glutenfri produkter. Kager, pasta, chips, vafler og pizza er nu nemmere end nogensinde at finde. Fordi der er så mange sundhedsmæssige problemer i forbindelse med gluten, er virksomheder finde kreative alternativer til at gluten ingredienser. Kartoffelstivelse, tapioka mel, rismel og hirse mel er et par af de mere populære erstatninger for hvide og hvede mel. Udover at være tilgængelige i emballeret blandinger, er der også store opskrifter, der findes til madlavning eller bagning fra bunden.


        

Udgiv min kommentar