Fantacine.com

Måder at opløse nyresten

Måder at opløse nyresten


Smerten af ​​nyresten er blevet sammenlignet med den ulidelig smerte af barnets fødsel. Ingen ønsker at gå gennem uger eller måneder af lidelse, så hjem retsmidler for opløsende nyresten bliver ganske populært. Der er et par måder at opløse din nyre sten derhjemme, som kan spare dig for en tur til lægen.

Fakta

Nyresten består af mineralske aflejringer og syresalte. De er små og hårde, og kan findes på de indvendige overflader af nyrerne. Nyresten dannes, når urinen koncentreres til det punkt, hvor den ikke længere kan opløse mineralforekomster og syresalte. Disse stoffer derefter krystallisere, holde sammen og en nyresten dannes. Der er fem forskellige typer af nyresten: calciumphosphat sten, calciumoxalat sten, magnesium ammonium fosfat sten, urinsyre sten og cystin sten.

Vitaminer

Vitamin C er nyttigt til at opløse nyresten. Tager C-vitamin gør din urin mere sure, som nedbryder stenene. Hvis du har calcium fosfat sten eller magnesium ammonium fosfat sten, få din daglige fyld af vitamin C. B-kompleks vitaminer og magnesium hjælper til at opløse calcium oxalat sten.

Kost

Det vigtigste skridt i at opløse enhver form for nyresten er at øge din væskeindtagelse. Drikke de anbefalede 64 ounce vand om dagen er til gavn for alle dele af din krop, herunder nyrerne. Frugt- og grøntsagssaft er sundt for dig, og de kan hjælpe kroppen i at nedbryde nyresten. Grape, appelsin og gulerodsjuice er de bedste til at drikke for denne tilstand. Også, spise masser af friske grøntsager, men undgå spinat og rabarber, fordi de indeholder store mængder af oxalater, som kan forårsage nyresten. Store mængder af sukker kan forårsage fedme, diabetes og nyresten. Sænk dit indtag af sukker og ikke drikker kulsyreholdige drikkevarer.

Urtete

Te har mange helbredende kvaliteter, og kan hjælpe med at nedbryde dine nyresten. En særlig vanddrivende te, der er lavet af majs silke, mælkebøtte, fennikel frø, havre halm og nælder blade kan opløse stenene og give dig lindring. For at gøre te, bland 1/2 tsk af hver urt sammen og hæld en liter kogende vand over blandingen. Dæk blandingen og lad den køle af i 20 minutter før filtrering. Drik en kop te om morgenen og om aftenen.


        

Udgiv min kommentar