Fantacine.com

Lægemidler til behandling af Staph

Staph infektioner kan spænde fra en simpel kog til antibiotikaresistente infektioner, som i sidste ende kan blive livstruende. Forskellen er afhængig af, hvor dybt og hurtigt infektionen breder og hvordan behandles det er med moderne medicin.

Hvad er Staph?

Staphylococcus eller Staph som den ofte kaldes, er en gruppe af bakterier, der kan forårsage en mangfoldighed af infektioner i forskellige væv i kroppen. Staph infektioner kan variere fra mild til svær og til tider dødelig.

Der er over 30 forskellige typer af Staph der kan inficere mennesker, men størstedelen af ​​Staph infektioner er forårsaget af stammen Staphylococcus aureus, som normalt findes i næsen og på huden. I de fleste tilfælde har Staph bakterier ikke forårsage infektion; men hvis bakterierne får lov at komme ind i huden eller slimhinderne i kroppen, kan det anrette skade på kroppen.

Den mest almindelige type af Staph infektion er infektioner i huden, men hvis Staph bakterier kommer ind i blodbanen, kan det sprede sig til andre organer, der forårsager en række alvorlige infektioner såsom infektion i lungerne eller hjertet, som i sidste ende kan føre til hjertesvigt. Hvis Staph spreder sig til knoglerne, kan det resultere i alvorlig betændelse kaldet osteomyelitis. Den udbredte infektion i blodbanen, kendt som stafylokok sepsis, kan forårsage stød og kredsløbssvigt, og ofte føre til døden.

Symptomer

Symptomer på en staph infektion, kan variere afhængigt af typen af ​​bakterier og placeringen af ​​infektionen.

Bakteriæmi, som også er kendt som blodforgiftning, opstår, når staph bakterier ind en persons blodbanen. Dette kan være den mest dødbringende form for Staph infektion som bakterierne kan rejse hurtigt gennem kroppen, påvirker dine indre organer. Selvom det meste af tiden bakteriæmi forårsager ingen symptomer, kan vedvarende feber og hurtig hjertefrekvens ofte være et tegn på denne infektion.

Giftig chok syndrom er en livstruende tilstand, er knyttet til anvendelsen af ​​visse typer tamponer og nogle gange til hud sår og kirurgi. Symptomerne udvikler pludseligt og omfatter høj feber, forvirring, kvalme og opkastning, muskelsmerter, kramper, hovedpine og udslæt på håndflader og fodsåler af fødder, der ligner solskoldning.

Septisk arthritis er en anden tilstand ofte forårsaget af en Staph infektion. Alle samlinger kan blive påvirket, selv om knæene er de mest almindelige. Symptomerne kan omfatte ledhævelse, svære smerter, feber og kulderystelser.

Hudinfektioner opstår, når Staph bakterier ind i huden og kan omfatte koger; børnesår som er en smitsom og ofte smertefulde udslæt, der også kan omfatte store blærer, der kan indeholde væske og få huden til at skorpe i løbet; cellulitis, en tilstand, hvor huden bliver røde og hævede og hårsækkene skabe dimples ligner udseendet af en appelsinskal; og skoldet hud-syndrom, som oftest rammer nyfødte og omfatter feber, udslæt og undertiden blærer som ofte bryder forlader en rød, rå overfladen af ​​huden, der ligner en forbrænding.

Diagnose

Dyrkning bakterier fra den inficerede sted er det første skridt for at diagnosticere en Staph infektion. Ethvert område med pus, dræning, crustiness eller blærer skal dyrkes. Blod fra patienter med sepsis eller toksisk shock bør også tages og undersøges for tegn på Staph infektion.

Alle Staph bakterier skal også testes for at se, om det er resistente over for antibiotika. Denne test er vigtigt for lægerne at vide, hvordan man bedst videre i behandling af Staph infektion.

Lægemidler anvendes til behandling af Staph

Hvis du har mistanke om eller har nogen tegn eller symptomer på en staph infektion, se en læge straks, da disse infektioner kan blive dødelig, hvis venstre ukontrolleret.

Behandlinger for staph infektioner kan omfatte en aktuel antibiotisk creme som Bactroban eller Altabax til børnesår, varme komprimerer og afløb for bylder, en mundtlig antibiotikum, såsom cephalexin eller cefadroxil, eller for mere alvorlige eller vedvarende infektioner, en intravenøs antibiotika.

Topiske antibiotiske cremer kan også anvendes til staph kolonisering i huden, såsom næsen. Bactroban nasal gel kan bruges to gange om dagen i 5-7 dage for at befri kroppen af ​​bakterier.

Zyvoxid er et andet antibiotikum anvendes til behandling af komplicerede hud- og bløddelsinfektioner,

Der er også en antiseptisk, antimikrobiel hudrensemiddel, der kan bruges ugentligt til at dræbe Staph bakterier på huden, kaldet Hibiclens.

På grund af resistens over for antibiotika, kan din læge ordinere en bred vifte af forskellige behandlinger til effektivt at fjerne bakterier fra dit system. Mere alvorlige og multiresistente bakterier kan oftest behandles på hospitalet med antibiotika vancomycin og kirurgisk dræning.

Forebyggelse

Hold altid god hygiejne.

Vask hænder ofte som bakterier kan overføres fra person til person. Dem, der bor i overfyldte eller uhygiejniske forhold, spille kontakt sport, eller dele håndklæder eller tøj har højere risiko for staph infektioner.

De, der arbejder på hospitaler kan reducere deres risiko for staph infektion ved at bære beskyttende beklædningsgenstande såsom masker og handsker.

Hold alle sår, skader eller trængt huden ren og beskyttet af sterile forbindinger.


        

Udgiv min kommentar