Fantacine.com

Parkinson og vægttræning

Parkinson og vægttræning


Motion er gavnligt for mennesker med Parkinsons sygdom. Det øger ilt flow, reducerer stivhed og forbedrer balance. Mens vægttræning ikke bør være den eneste øvelse person med Parkinsons gør, kan det være værdifuldt, i henhold til Parkinsons sygdom Clinic og Research Center ved University of California, San Francisco.

Fordele ved vægttræning

Øget muskelmasse som følge af vægttræning hjælper en person med Parkinsons sygdom til at opretholde balancen bedre, stå med en mere oprejst kropsholdning og forbedre ganghastighed, i henhold til Parkinsons sygdom Clinic. Stærkere muskler også gøre det lettere at forcere trapper, ifølge hjemmesiden Everyday Health.

Upper Krop vægttræning

Ifølge National Center på fysisk aktivitet og handicap, bør en person med Parkinsons sygdom bruge lette vægte på omkring 2 til 2,5 pounds, og bør løfte dem langsomt med en jævn bevægelse. Gode ​​overkroppen øvelser omfatter triceps extensions eller gå med håndled vægte. Wall push-ups er også gavnligt.

Lavere legemsvægt Træning

Gode ​​lavere kropsvægt øvelser for den person med Parkinsons omfatter tå og ben udvidelser, samt gå med ankel vægte. Også gavnligt er squats, skubber op fra tæerne og stigende gentagne gange fra en stol.


        

Udgiv min kommentar