Fantacine.com

Crystal Healing Fordele

Anvendelsen af ​​krystaller til at fremme smertelindring og helbredelse er stigende i popularitet. Folk bruger nogle gange krystaller som alternativ løsning, mens andre bruger den til at supplere de traditionelle vestlige medicin behandlinger. Mens der er en mangel på medicinske undersøgelser tillægger helbredende egenskaber til krystaller, mange mennesker bruger dem til at løse en række lidelser.

Fungere

Hjertet af krystal healing er troen i gamle ritualer, der involverede krystaller, ædelstene og klipper som en måde at balancere energi. Healere vælge krystaller, de finder passende for den enkeltes tilstand og placere dem på eller i nærheden af ​​chakraerne eller energi centre, de ønsker at aktivere eller balance.

Fordele

Folk, der bruger krystaller til healing punkt til lindring af flere symptomer. Lindring af smerter og stress er de mest almindeligt citerede fordele. Andre bruger krystaller til behandling af tilstande såsom søvnløshed, gigt, angst og depression. Nogle mennesker opretholde regelmæssige krystal healing sessioner samtidig udnytte konventionelle medicinske behandlinger. Efter krystal healing sessioner, cite nogle patienter øget vitalitet, mental skarphed og en forbedret bevidsthed om deres krop.

Egenskaber

De fleste udøvere af krystal healing tilbringer megen tid gennemføre en indledende fysiske, mentale, følelsesmæssige eller åndelige vurdering af en patient, afhængigt af hendes behov. Den anden væsentlige træk ved praksis vedrører de særlige egenskaber af krystallerne. Healere vælg krystaller med særlig former, størrelser, farver, strukturer og mineralindhold, i et forsøg på at finde den ideelle match for, hvad en kroppens chakraer kræver.

effekter

Patienter, som har gennemgået et møde i krystal healing nævne forskellige forbedringer i deres fysiske og følelsesmæssige sundhed. Nogle mennesker rapport en følelse af vægtløshed, som hvis trykket bliver løftet fra deres kroppe. Andre føler forskellige energi centre opvarmning eller prikken. Under sessioner, nogle patienter ind i en tilstand af nær hypnose eller dyb meditation, mens andre falder i søvn. Nogle patienter rapport følelse intet under eller umiddelbart efter en session, men kan føle en gradvis forbedring som tiden går.

Tidsramme

Crystal healing virker forskelligt for forskellige patienter og betingelser. Nogle mennesker behøver kun ét besøg for at behandle en bestemt tilstand. Andre kan behandle krystal healing som enhver anden stress eller smertelindrende behandling, såsom massage, og gå til ugentlige aftaler. Et typisk behandlingsforløb omfatter mindst tre sessioner.


        

Udgiv min kommentar