Fantacine.com

Fordele & Ulemper ved Hydrogen Gas

Fordele & Ulemper ved Hydrogen Gas


Som fossile brændstoffer ved med at svinde, er behovet for alternativ energi bliver stærkere. Hydrogen gas som energikilde er blevet stadig mere populært i årenes løb, og bestræbelserne på at perfektionere den teknologi er i gang. Kendskab til fordele og ulemper ved at bruge brint gas er vigtigt, hvis du ønsker at forstå fremtiden for vedvarende energi.

Hydrogen anvendelser

Som brændstof er brint udnyttes ved hjælp af to metoder: brændselsceller og forbrændingsmotorer. Brændselsceller er som batterier. Oxygen fra luften interagerer med brint i brændselsceller. Denne reaktion skaber elektricitet, der kan drive biler. Interne funktioner Forbrænding i en lignende måde til en gas bil. Som med en almindelig bil, motoren antænder hydrogen brændstof inde i det at producere energi.

Fuel Cell Fordele

Den største fordel til brændselsceller er deres manglende indvirkning på miljøet. Brint brændselsceller ikke udleder drivhusgasser. Det betyder en væsentlig reduktion i forurening, især fra smog skabt af nitrogenoxider. Brændselsceller er også mere effektive end hydrogen forbrændingsmotorer. Endelig brændselsceller producere elektricitet effektivt med relativt lidt støj.

Fuel Cell Ulemper

Mens brændselscelleteknologi er lovende, er der nogle problemer, der skal løses, før de bliver mainstream. Brændselsceller er ekstremt dyre. På trods af deres effektivitet, brændselsceller har en begrænset rækkevidde sammenlignet med konventionelle motorer, fordi de ikke kan opbevare så meget energi. For eksempel kan en brændselscelle bil ligesom Honda Clarity har en maksimal rækkevidde på 354 miles. Honda Civic Hybrid, på den anden side, kan rejse 650 miles før de skal fylde op. Fra 2007 kunne Klarhed være udlejet til US $ 600 om måneden, men købe en up front er ikke en mulighed på grund af dens produktionsomkostninger. Mens der er spekulationer om det nøjagtige beløb, har Honda ikke været villige til at udlevere tallene. Men Clarity målgruppe er husstande mindst $ 150.000 om året. Sammenlign det med prisen på en Civic Hybrid, som retails for $ 23,950 fra 2011. Med en markedsandel denne lille, skifter hver bil til brændselsceller ville gøre dem uoverkommelige for de fleste mennesker, hvilket er grunden til brændselscelle biler er ikke masseproduceret til samme omfang som benzinbiler. Kort sagt, fra april 2011, at teknologien er stadig forholdsvis ny, så der vil være behov for mere tid til at perfektionere det og reducere produktionsomkostningerne.

Forbrændingsmotor Fordele

Forbrændingsmotorer brint motorer er også en fordel. For én ting, de nyder godt af en velkendt teknologi, hvilket gør dem lettere at designe og bygge. Disse motorer er også billigere end brændselsceller. Endelig brint motorer er meget bedre for miljøet end deres benzin kolleger, en markant reduktion smog og andre forurenende stoffer. Biler, der bruger brint forbrændingsmotorer ikke udelukkende stole på brint. I stedet er de opfører sig som hybrider. Køretøjer såsom Mazda RX-8 kombinerer brint og benzin separat. Kilderne brændstof kan skiftes ved hjælp af en kontakt. Mens disse mønstre er meget innovative, de er set som en overgangsordning model indtil brændselsceller bliver billigere og mere mainstream.

Forbrændingsmotor Ulemper

Der er to store ulemper ved forbrændingsmotorer designs. Første er de ikke helt så effektive som brændselsceller. Da benzin bruges til at imødegå de problemer effektivitet, disse biler stadig udsender nitrogenoxid, omend i mindre mængder. En væsentlig hurtle til hydrogengas i begge former er, at processen med at udvinde det kræver energi fra fossile brændstoffer, hvilket resulterer i det mindste nogle forurening.


        

Udgiv min kommentar