Fantacine.com

Hvordan man gør en organ detox Med et Juice, frugt og grøntsager Diet

Hvordan man gør en organ detox Med et Juice, frugt og grøntsager Diet


En juice detox er en populær rensning metode, du kan bruge til at rense kroppen for giftstoffer, forny ånden og endda tabe et par pounds. Den adskiller sig fra en juice hurtigt, hvor du spiser kun frisk juice. Hvis du laver et organ afvænning med saft, kan du også tilføje små mængder af rå grøntsager og frugter til din kost.

Instruktioner

1 Forbered din krop til afvænning oplevelse ved at fjerne alkohol, nikotin, sukker og koffein i mindst syv dage, før du begynder. Få masser af vand og hvile dagligt.

2 Saml de frugter og grøntsager. Økologiske gulerødder og tomater er populære parret med selleri, spinat, grønkål eller agurk; prøve krydderier dem med hvidløg eller løg. Apple, tranebær og ananas juice fungerer godt, men undgå den meget sure appelsinjuice.

3 Drik op til 64 ounces frugt eller grøntsager juice hver dag. Desuden drikke mindst seks glas lunkent vand dagligt.

4 Forbruge kun juice og vand til den første dag. Tilføj i et par solide frugt og grøntsager til den anden og tredje dag. På slutter detox periode, langsomt tilbage til fast føde.

TIPS

  • Hvis du gør et organ detox med saft, er det vigtigt at bruge friske frugter og grøntsager til frugtsaft. Brug enten en saftpresning maskine derhjemme efter behov eller købe den mængde saft, du drikker dagligt. Frugtsaft forbliver ren for kun tre dage; grøntsagssaft varer fem dage.
  • Uanset hvor sundt du føler, altid konsultere din læge, før du starter nogen form for kroppens detox program.

        

Udgiv min kommentar