Fantacine.com

Hvordan man behandler Steam Burns

Hvordan man behandler Steam Burns


Burns er et fælles problem for folk i alle aldre og erhverv, især hvis de ikke er forsigtig omkring varme ting. De fleste forbrændinger kan sorteres i en række kategorier baseret på det fænomen, der forårsagede brænde. For eksempel, er elektriske forbrændinger forårsaget af elektricitet, mens kold temperatur forbrændinger er forårsaget af udsættelse for frostgrader. Burns forårsaget af damp falder ind under kategorien af ​​varme forbrændinger behandles efter samme metoder som andre varme forbrændinger.

Brænd Grader

At være i stand til at måle sværhedsgraden af ​​damp brænde er, hvordan du beslutte, om at behandle brænde ved dig selv, hovedet ud for at se en læge, eller ring for beredskabstjenester. Selv sværhedsgraden af ​​brænde ikke er baseret på en enkelt faktor, graden af ​​brænde gør for en bekvem stenografi. Du behøver ikke medicinsk behandling for en første grad brænde, der ligner solskoldning i sin rødme og let hævelse. Derimod bør du nok søge medicinsk behandling, hvis brænde er anden grad, hvilket betyder, at området er blistered og hævede. Hvis din damp brænde er mere alvorlig end det, og / eller smerter fra brænde ikke matcher dens tilsyneladende sværhedsgrad, så skal du straks opsøge beredskabstjenester, fordi der er en god chance for, at det er en tredje grad brænde. Andre faktorer i måle sværhedsgraden af ​​en damp brænde omfatter, men er ikke begrænset til en alder af offeret, sundhed offeret, og størrelsen af ​​det berørte område. Husk, at hvis du er i tvivl, er det bedre at forebygge end at være ked af.

Førstehjælp

Førstehjælp varierer afhængigt af graden af ​​brænde. For første grads forbrændinger, kan du blot nyde det berørte område i koldt vand i et par minutter, før gnide nogle hudpleje salve på det område, og derefter forbandt det med gaze. Du kan bruge de samme trin for anden grads forbrændinger, forudsat at du passe på ikke at briste vabler. I modsætning hertil, hvis du står over for en tredje grad brænde, bør du straks ringe til nødtjenester og derefter vente på ekspert opmærksomhed. Må ikke lægges i blød brænde eller gnide salve på det berørte område. I stedet hæve det ramte område over niveauet af hjertet og dække det med en cool, men ren klud, hvis det er absolut nødvendigt.

Hjemmepleje

Du vil sandsynligvis være ansvarlig for størstedelen af ​​pleje i løbet af tilbagebetalingsperioden, hvis du har at gøre med enten en første eller anden grad brænde. Vær omhyggelig med at forsigtigt vaske det berørte område en gang om dagen, så ikke forårsage yderligere skader, gnide en læge-godkendt salve om nødvendigt på brænde, og derefter bandage det med friske gaze. Du bør ignorere eventuelle vabler fra damp brænde, men hvis blærer blander for meget med din normale funktion, kan du ønsker at konsultere en læge om dræne blister. Ellers skal du være fint, hvis du tager smertestillende såsom acetaminophen eller ibuprofen til at lindre smerten fra brænde.

Afsluttende Steps

Hold øje, at huden healing fra en damp brænde vil kradse som det heler. Uanset hvor sikkert det ser ud, og hvor fristende det måtte være, ikke ridse det ramte område. Ikke alene kan det forårsage yderligere skade på healing huden, men en åbnet sår kan blive smittet, hvis du ikke er forsigtig. Sørg for at kontrollere damp brænde for tegn på infektion under den daglige rengøring rutine, og hvis det virker inficeret, gå se en læge med det samme.

TIPS

  • Aldrig anvende cremer eller gelé til en forbrænding uden læge godkendelse.
  • bryde aldrig en blister i en delvis tykkelse brænde, vil dette ofte føre til alvorlig infektion.
  • Mange af jer kan være mere bekendt med de ældre brænde vilkår: 1. grad (overfladisk), 2. grad (delvis-tykkelse), og 3. grad (fuld tykkelse)
  • Må ikke vente med at ringe 911, kan vi give tørre, sterile forbindinger, IVs for patienter i chok, og medicin for smerter. I det mindste tilbyde rådgivning selv i en mindre forbrænding situation.

        

Udgiv min kommentar