Fantacine.com

Konsekvenser af Vejrtrækning Skimmelsporer

Konsekvenser af Vejrtrækning Skimmelsporer


Mold forekommer naturligt i miljøet. I udendørs, mug er afgørende for at nedbryde materiale såsom døde træer og nedfaldne blade. Men skimmel, der opstår indendørs er problematisk. EPA, at skimmelsvamp vokser indendørs, når sporer lander på våde overflader. Alle typer af mug kræver vand eller fugt til at vokse. Forme producerer allergener, irritanter og nogle gange giftige stoffer.

Allergiske reaktioner

Indånding eller rører skimmel eller dens sporer forårsager ofte en allergisk reaktion. Symptomerne kan omfatte nysen, løbende næse, røde øjne og udslæt. Det bedste forsvar mod mug allergi forhindrer formen selv.

Astma angreb

Mold kan udløse anfald hos personer med astma, der også har mug allergi. Desuden er formen kendt for at forårsage øjet, huden, næsen, svælg og lunger irritation.

Forebyggelse Mold

Da den vigtigste årsag til skimmelvækst er fugt, det vigtigste er at holde huset tørt. Hvis et værelse er fugtig, er det bedst at ventilere den og lade den tørre. Fjern straks vådt tøj fra vaskemaskinen, vask badeforhæng og badeværelse fliser regelmæssigt og reparere lækager både i og uden for huset.


        

Udgiv min kommentar