Fantacine.com

Sådan behandler kat og hund Allergier

Sådan behandler kat og hund Allergier


Ifølge den American Society for the Prevention of Cruelty to Animals (ASPCA), mellem 15 og 20 procent af befolkningen er allergisk over for kæledyr. (\ Mange mennesker har allergi over for deres egne hunde og katte, men vælger at holde dem som medlem af familien. Dette er fordi der er mange måder at behandle kæledyr allergi at gøre leve med dem tålelig. Allergi over for kæledyr medfører irritation af næse, lunger og øjne. Mennesker med kæledyr allergi erfaring tilstoppet næse, nysen, kløe øjne og vejrtrækningsproblemer, i nogle tilfælde. Hvis du elsker dit kæledyr, og vil beholde ham rundt i mange år fremover, behandle din allergi med forebyggende foranstaltninger og medicin.

Instruktioner

1 Hold dit kæledyr fra at indtaste dit soveværelse og bruge allergivenlige strøelse på din seng. Dette vil give dig et område, at være fri for allergener når det er nødvendigt, især når du sover.

2 Køb en høj partikulært virkningsgrad luft (HEPA) filter fra et hjem forbedring butik og læg den i dit soveværelse eller stue. Hold filteret til altid at fjerne allergenet fra luften.

3 Slip af tæpper i dit hjem, som tæpper og møbelstoffer indsamle allergener. Hvis du skal holde tæpper, vakuum ofte med et HEPA vakuum eller standard vakuum med et HEPA pose installeret.

4 Spray luften og møbler med et anti-allergen room spray dagligt at neutralisere allergener i værelser.

5 Har en person, der er ikke allergisk over for dyret børste eller kam kat eller hund hver dag for at fjerne døde hudceller og hår. Tør kæledyr ned med allergen fjerner klude eller bade kæledyr en gang om ugen.

6 Tag allergi piller for at minimere symptomer. Nogle allergi piller er over-the-counter, mens andre kræver en recept fra en allergolog.

7 Få immunterapi, eller desensibilisering allergi skud, fra en læge eller allergolog. Patienterne kan modtage immunterapi shots til hunde eller katte.


        

Udgiv min kommentar