Fantacine.com

Diabetes Diet Ideer til Kids

Oprettelse af en kost for en diabetiker barn behøver ikke at være besværligt, så længe du holder disse vigtige regler i tankerne: Nøje overvåge sukker og kulhydrat indtag, spise masser af friske fødevarer og holde sig væk fra forarbejdede fødevarer. Begræns mængden af ​​snacks, såsom cookies og chips, dit barn forbruger, og erstatte dem med sunde snacks som vindruer, selleri og mandler. Ved at holde dit barn på en planlagt kostplan, giver du ham med de bedste værktøjer til et sundt liv.

Begrænsninger og Replacements

Selvom æg er en del af en sund morgenmad, fjerne æggeblommen er vigtigt at holde dit barns kolesterol i skak. Købe æg erstatninger og begrænse mængden af ​​ugentlige portioner til én pr uge. Udskift din nuværende forsyning af fødevarer, der indeholder hvidt mel med hele hvede, som hvidt mel er pakket med kulhydrater, der rejser dit barns blodsukker niveau. Du kan stadig få en spaghetti nat; blot erstatte din nuværende pasta med hele hvede pasta og erstatte kødboller med kalkunkød i stedet for oksekød.

Reducer sukker indtagelse

Kulsyreholdige drikkevarer indeholder høj fruktose majssirup, sucrose og fruktose. Alle tre ingredienser skubbe dit barns blodsukker op og bør begrænses, hvis den ikke undgås. Vær på vagt over frugtsaft, da de ofte indeholder store mængder af sukker og kalorier. Slik, desserter og cookies skal tages i moderate mængder, da disse sukkerholdige godbidder med til at øge blodsukkerniveauet. Læs næringsdeklarationen og kontrollere fødevarer samlede kulhydrater, da disse kulhydrater bliver til sukker under fordøjelsen.

Hold en Meal Schedule

En del af at opretholde diabetes omfatter planlægning måltider i løbet af dagen for at holde dit blodsukker på et stabilt niveau. Ifølge American Diabetes Association, herunder kulhydrater i hvert måltid mindsker muligheden for sukker niveau pigge. Gør det til en vane at spise på et bestemt tidspunkt, og sørg for at inkludere protein i dit barns kost, da det reparationer og bygger muskler.


        

Udgiv min kommentar