Fantacine.com

Psykisk Healing

Psykisk helbredelse er blevet observeret, studeret og forsket af forskere. Det er også blevet annonceret af den svigagtige og opportunistisk. Selvom ingen har udtænkt en måde at måle en psykisk healer ærlighed, det er sandt, at meget af din krops reaktion kan komme fra dit eget sind.

En videnskabelig Viewpoint

Ifølge Mario Varvoglis, Ph.D., i et papir udgivet i "The Annals of Internal Medicine", nogle forskere, der har studeret fænomenet kendt som psykisk healing, eller fjernhealing, har konkluderet, at psykiske healere kan påvirke patienternes organer , selv på afstand.
Faktisk forskere er mere overbevist af healing, der finder sted ved en afstand, fordi det virker mere sikkert, at patienten selv ikke forårsager nogen fysiske ændringer. Lægevidenskaben har længe kendt til placebo-effekt, hvor en person, der er givet en inaktiv erstatning for en medicin, en "sukker pille," oplever de samme resultater som en person, der er givet den egentlige medicin. Forskere teoretisere, at når en psykisk healer er fysisk til stede med en patient samme placebo-effekt kan forårsage fysiske forandringer, der sker. Med andre ord, er patienten forårsager sin egen krop til at ændre eller helbrede, bare fordi den psykiske healer er til stede.
Varvoglis peger på et forsøg i 1970'erne, hvor fag og healere blev fysisk adskilte, og emnerne vidste ikke, når de healere var at koncentrere sig om dem. Forskerne brugte en fysisk reaktion, at de kunne måle objektivt --- Galvanic Skin Response fordi det indikerer ændringer i det sympatiske nervesystem. De fandt, at fagenes GSR niveauer ændres med 10 procent. De lærte også de emner til at styre deres egne GSR niveauer gennem biofeedback, med en deraf følgende ændring af 19 procent.
Varvoglis konkluderer, at selv om biofeedback resulterede i en større procentdel af forandring, ikke den forskel var, at betydelige. "Hvad er virkelig overraskende her," skriver han, "er, at indflydelsen af ​​en anden person, fra en afstand, vil være i den samme ballpark som den indflydelse, vi har på vores egen fysiologiske system."

Faith Healing

Selvom forskere mener nu der kan være nogle gyldighed til psykisk healing, de dramatiske ændringer angiveligt som følge af nogle højt profilerede tro healere ikke stå op til undersøgelse. James Randi, den velkendte tryllekunstner, der har viet sit liv til at afdække kunstgreb-of-hånd annonceret som psykiske fænomener, udsatte Peter Popoff, blandt andre (se Resources). Popoff, et fjernsyn tro healer, blev fodret oplysninger om hans publikum i form af en øresnegl. Hans kone fik detaljerne fra bøn kort, at tilhørerne udfyldt og videreformidles dem til ham ved hjælp af en radiosender.

Psykiske medier

Du kan finde tusindvis af mennesker, der hævder at være psykisk blot ved at gøre en søgning på nettet. Psykiske healere bugne, der tilbyder tjenester fra Reiki til krystaller, med dit valg af i-personers konsultationer eller telefon sessioner.
På dette område måske endda mere end andre, bør du følge den hævdvundne rådgivning, "Caveat emptor (lad køber, pas på)."


        

Udgiv min kommentar