Fantacine.com

Hvordan man behandler Hypothyroidisme uden medicin

Hvis du har hypothyroidisme, betyder det, at din krop ikke producerer nok thyroid hormon. Dette hormon styrer, hvordan din krop bruger energi. Når venstre ubehandlet, kan hypothyroidisme føre til forhøjet kolesterol, hjerteanfald og slagtilfælde. Som med enhver alvorlig medicinsk tilstand er det bedst at konsultere en læge om eventuelle og alle behandlinger og retsmidler til hypothyroidisme. Når det er sagt, er der mange måder at behandle hypothyroidisme uden medicin.

Instruktioner

1 Tag en multivitamin at sikre, at du ikke er mangelfuld i nogen af de essentielle næringsstoffer din krop har brug for at fungere ordentligt. Find en multivitamin lavet til dit køn og aldersgruppe.

2 Forøg din jod indtag ved at tage en tang supplement eller blæretang. Hvis du er allergisk over for jod, bør dette trin springes over. Mange mennesker, der er allergiske over for skaldyr er faktisk allergisk over for jod.

3 Tag en selen supplement. Selen er en vigtig del af hormon konvertering og en selenmangel kan nedsætte aktiviteten af ​​skjoldbruskkirtlen.

4 Tag en tyrosin supplement. Tyrosin hjælper konvertere jod til thyreoideahormon. Når det tages som et supplement, kan det øge produktionen af ​​thyreoideahormon dermed hjælpe behandle hypothyroidisme.

5 Spis mere fuldkorn, fisk og skaldyr, nødder og frø. Disse fødevarer er inkluderet i hypothyroidisme kost, fordi de indeholder de næringsstoffer, din krop har brug for din skjoldbruskkirtel til at fungere ordentligt.

6 Gå til lægen regelmæssigt, så han eller hun kan screene dig for komplikationer. Regelmæssig blod arbejde er nødvendig for at sikre din hypothyroidisme behandling virker.


        

Udgiv min kommentar