Fantacine.com

åreforkalkning Cure

Arteriosklerose, også kendt som koronararteriesygdom, er den medicinske betegnelse for åreforkalkning, en tilstand, der opstår, når for meget pres sættes på arterievæggene, hvilket gør dem svære og stiv. Navnet ofte anvendes i flæng med aterosklerose, en form for arteriosklerose, hvor fedt opbygges på og i arterievæggene, begrænser blodgennemstrømningen og øge chancerne for en blodprop. Åreforkalkning og dens mere specifik form, åreforkalkning, kan forebygges og let behandles gennem både livsstilsændringer og medicin.

Motion og-hjem retsmidler

Den bedste måde at både behandle og forebygge åreforkalkning og åreforkalkning er ved at vedtage en sund kost og få masser af motion. Disse vil hjælpe dig med at mindske risikoen for overskydende fedt opbygge og lægge pres på, på og omkring din arterie vægge. Derudover kan rygestop og reducere stress hjælpe med at forbedre effektiviteten af ​​dit hjerte og øge blodgennemstrømningen.

Refereres til i en artikel i MedicalNewsToday.com, har en 2003 undersøgelse offentliggjort i Journal of American Medical Association vist, at en ordentlig hel-fødevarer kost, sammenlignet med en kost lavt indhold af mættet fedt, plus regelmæssig motion, er lige så effektiv som det utal af lægemidler tilgængelige til behandling af tilstanden. En anden undersøgelse offentliggjort i 2004 i American Journal of Clinical Nutrition viser, at den bedste måde at sænke dårlige kolesterol (se "Medicin" sektionen) er at spise en kost med frugt og grøntsager.

Medicin

Skulle ordentlig kost og motion ikke hjælpe, kan din læge ordinere en af ​​en række medikamenter til behandling af åreforkalkning og åreforkalkning. En af de primære medicin anvendes til behandling af atherosklerose er kolesterol medicin designet til at sænke "dårlige" cholesterol i arterierne, kendt som low-density lipoprotein (LDL). Kombineret med en kost designet til at øge "gode" kolesterol, kendt som high-density lipoprotein (HDL), disse medikamenter - statiner og fibrater - kan hjælpe med at opklare åreforkalkning og åreforkalkning hurtigt.

Din læge kan også anbefale antikoagulanter (heparin og warfarin) og trombocythæmmende medicin (aspirin) for at hjælpe med at mindske risikoen for blodpropper danner. Antikoagulanter arbejde ved udtynding blodet, mens trombocythæmmende medicin forhindre et overskud af blodplader fra samle og blokere dine arterier.

Endelig er anvendelsen af ​​blodtryk medicin, såsom betablokkere, også kan bidrage til at forebygge åreforkalkning fremgang.

Kirurgi

Hvis din åreforkalkning er alvorlig, eller hvis medicin har vist sig ineffektive, er der en række af operationer, der kan hjælpe. Disse omfatter angioplastik, også kendt som perkutan transluminal koronar angioplastik, hvor lægen glider et tyndt rør - kaldet et kateter - ind i den blokerede del af din arterie, og derefter oppuster den med en lille ballon. Ballonen skubber aflejringerne mod arterievæggene og en stent (mesh tube) bruges til at holde åbne arterien. Anvendes i forbindelse med stenten er anti-blodplade medicin clopidogrel, som hjælper med at forhindre blodpropper fra formning i stenten.

Når fede indskud i arterierne har bygget op til det punkt, hvor de skal fjernes kirurgisk, skal du gennemgå en endarterektomi.

I tilfælde af at en arterie er blevet blokeret af en blodprop, kan din læge bestille trombolytisk behandling. Dette indebærer en læge indsprøjte et blodpropopløsende medicin direkte ind i din arterie på stedet for blodproppen, i et forsøg på at bryde op blodproppen.

Endelig i mere ekstreme tilfælde, kan du kræve bypass operation. Under bypass-operation, er et fartøj taget fra en anden del af din krop og bruges til at aflede strømningen omkring det angrebne arterie. Under proceduren, stopper din kirurg dit hjerte, og en hjerte-lunge-maskine er gennemført for at hjælpe med at trække vejret og holde dit blod pumpning. Det tager omkring seks uger at komme sig, og det er den mest almindelige form for hjertekirurgi, som af juli 2009.


        

Udgiv min kommentar