Fantacine.com

Øvelser Pilot Eye

Før regler for korrigeret syn blev lempet, mange piloter forsøgt at forbedre deres vision gennem øjet øvelser. Hvorvidt disse øvelser faktisk forbedret vision er diskutabel. I 1997 FAA droppede kravet om 20/100 korrigeret syn for en første klasses fysisk uden vakler. Flyselskaberne snart fulgte trop, afslappende deres egne synsbehov. Myten om, at piloterne skal have perfekt syn har længe siden passeret. Der er dog nogle vision øvelser, der kan være til gavn specifikt til piloter, men de har intet at gøre med faktisk at forbedre vision.

Tunnel Vision

Tunnel vision eller kognitiv indsnævring, er ikke en vision problem, men en betingelse, at mange mennesker oplever, når under stress. For piloter, kan dette vise sig at være skadeligt, fordi piloten kan miste det store billede og ikke fange kritiske oplysninger. Hvis du føler dig selv at opleve tunnelsyn, at en måde at bekæmpe det er at fokusere på noget umiddelbart foran dig, at foretrække i øjenhøjde. En switch eller advarsel lys på blænding skjold for eksempel. Stirre på objektet i et par sekunder og derefter langsomt udvide din perifere syn til at omfatte så meget af cockpittet som muligt uden at flytte dit hoved.

Nattesyn

Overgang fra et klart oplyst cockpit til en nat landing kan give problemer, hvis der ikke træffes visse forholdsregler. Enhver, køre en bil natten med kuplen lys på kender vanskeligheden i at se udenfor. Piloter lander natten, især i lufthavne væk fra byens lys, opleve det samme problem. For at gøre overgangen gå glattere, dæmp cockpit lys i mindst 30 minutter før landing. Dette giver dine øjne en chance for at tilpasse sig til den lavere lysforhold.

stammen Eye

Eye stammen i cockpittet kan forekomme, hvis du har tendens til at fokusere på instrumenterne i en længere periode. For at bekæmpe dette problem, finde noget at fokusere på det er på en anden afstand fra øjet. Dette kunne være et objekt på jorden. Det kunne være noget i cockpittet.


        

Udgiv min kommentar