Fantacine.com

Farvede kontakter og øjenproblemer

Farvede kontakter og øjenproblemer


Farvede og tonede kontaktlinser er tilgængelige for folk, der har brug for kontaktlinser og for dem med 20/20 vision. De ændre farven på hornhinden og er blevet populære modetilbehør. Imidlertid farvede kontaktlinser, uanset om de er receptpligtige, kan forårsage de samme øjenproblemer som normale kontaktlinser.

Overfølsomhed

Nogle mennesker er i stand til at bære kontakter på alle grundet overfølsomhed i øjnene, hvilket fører til røde øjne. Eye rødme sker, når blodkarrene i øjet spile, hvilket gør dem røde. Overfølsomme øjne kan blive irriteret ved at have noget som en kontaktlinse i konstant kontakt med dem.

Følsomhed

Iført farvede kontaktlinser kan forårsage øjet til at udvikle en følsomhed enten til den løsning, som du holder dine linser i, eller til det lag af slim, der dannes på overfladen af ​​linsen. Dette vil ofte føre til reduceret linse bevægelse og et forøget niveau af slim på selve øjet. Følsomhed kan bekæmpes ved ikke at bære linserne i en periode.

hornhindeabrasion

Hornhindeabrasion opstår, når hornhinden er slidt ned i den periode, hvor øjet tilpasser sig bære farvede kontaktlinser, især hvis linsen ikke er korrekt monteret. Hornhindeabrasion forårsager en stor mængde af smerte, samt rivning på overfladen af ​​øjet. Øjet kan have en klap, samt anvendelsen af ​​antibiotika. Forlader kontaktlinser i alt for mange timer om dagen kan være en årsag til hornhindeabrasion. Den maksimale tid en kontakt kan bæres afhænger helt af den type linse.

corneal ulceration

Iført farvede kontaktlinser forbi den anbefalede maksimale tid kan også forårsage corneal ulceration, især når tilbage i natten over. Forkert opbevaring og rengøring af objektiver kan også være en årsag. Linser kan let rengøres ved at blive lagret i rengøring løsning, når de ikke bliver slidt. Corneal ulceration opstår, når et åbent sår dannes på overfladen af ​​hornhinden. Dette kan være yderst smertefuldt. Hvis venstre ubehandlet en sår på hornhinden kan forårsage tab af øjet. Sår, ligesom hudafskrabninger, kan behandles med Klapper for øjnene og antibiotiske behandlinger.

Overvejelser

I alle tilfælde, det første skridt i behandling af problemer i forbindelse med at bære farvede kontaktlinser er at fjerne linsen og ophører med at bære det. Farvede linser bæres som modetilbehør måske ikke blevet korrekt monteret. Altid har en optometrist passer dig med kontaktlinser, uanset om de er receptpligtige. Ikke-receptpligtige farvede kontaktlinser, som ikke er monteret af en øjenlæge er mere tilbøjelige til at forårsage problemer, og bør ikke have tillid til.


        

Udgiv min kommentar