Fantacine.com

Hvordan man skriver en Compliance Plan på Long-Term Home Health Care

Svig og misbrug har været et problem for sundhedsvæsenet industrien næsten fra starten. Mens de fleste udbydere følger reglerne og yde omsorg kvalitet på højeste niveau, er der nogle skruppelløse udbydere, der snyde systemet med en mindre-end-etisk tilgang til at yde omsorg. Af denne grund, Office of Inspector General skabte anbefalinger compliance for mange sektorer inden for sundhedsindustrien. Langsigtet pleje, oftest i form af plejehjem, har et stort behov for en reform overholdelse. Skrivning af en overholdelse plan for langsigtede pasningsmuligheder er en simpel proces, hvis visse retningslinjer følges.

Instruktioner

1 Udfør fakturering og operationel revision for at afgøre underskud i anlægget. Dette er det første skridt i at skabe en overensstemmelse plan, der er ikke cookie cutter. Ved at gennemgå rettidighed fakturering, samt hvordan personalet udfører patientpleje, kan agenturet bestemme potentielle problemer og udvikle handlingsplaner til at løse problemer.

2 Prioriter underskud baseret på, hvordan de påvirker den langsigtede pleje facilitet evne til at opfylde statslige og føderale retningslinjer, efter at resultaterne af revisionen bliver afsløret. Det kan også være nødvendigt at medtage planer om at mødes byens ordinancer samt enhver akkreditering anlægget har.

3 Udvikle en handlingsplan, der kommenterer resultaterne af revisionen. Hvis det bestemmes, at patienter ikke modtager bade regelmæssigt, gennemføre en plan, der kræver hjælpere at underskrive på daglig basis, hvor bade blev udført og forklaringer, når de ikke er udført.

4 Tildel en ansvarlig part for at sikre at planen vil blive revideret og revideres regelmæssigt. Dokumentere planen og planlægge en dato for opfølgning og afslutning.

5 Følg Office of Inspector General retningslinjer for overholdelse for langsigtede pasningsmuligheder. Den OIG har udviklet anbefalinger til overholdelse for flere områder af sundhedsvæsenet. Langvarig pleje er et af disse områder. Efter regeringens guide til overholdelse vil garantere nogen plan, der opfylder de relevante standarder for en overholdelse plan.

6 Kombiner anbefalingerne fra OIG med handlingsplanen fra revisionen på stedet for at oprette en liste over politikker og procedurer for overholdelse for langvarig pleje facilitet. Dette trin sikrer, at planen opfylder globale standarder for branchen samt særlige problemer, der findes med anlægget.

7 Find en eksisterende overholdelse plan og bruge det som en skabelon til formatering af planen overholdes. Der er ingen grund til at genopfinde hjulet. Tilpasning er allerede sket tidligere med resultaterne fra revisionen. Ved hjælp af en skabelon sikrer, at planen vil have udseendet og fornemmelsen af ​​en overholdelse plan. Brug ikke ophavsretligt beskyttet materiale ord for ord. Dette bør kun være et redskab til at organisere ideer.

8 Skriv en frisk plan overholdes ved hjælp af handlingsplanen, OIG anbefalinger og overholdelse skabelon, der er oprettet og / eller anmeldt. Forsøg ikke at gøre det første udkast perfekt. Sørg hovedtankerne, der skal transporteres formidles i en kortfattet måde i hele planen.

9 Tillad respekterede personer i langvarig pleje industrien til at gennemgå og redigere planen. Spørg spørgsmål om, hvordan de opfatter hensigten med planen og give dem mulighed for at stille spørgsmål om specifikke mål inden for planen. Følg samme proces med en advokat.


        

Udgiv min kommentar