Fantacine.com

Hvad er årsagerne til psykisk sygdom?

Hvad er årsagerne til psykisk sygdom?


Psykisk sygdom har været at påvirke mennesker siden begyndelsen af ​​selve deres eksistens for en række forskellige årsager, mange, der er forblevet ukendt. For nylig, med den teknologiske og undersøgelser af hjernen, der er en bedre forståelse af nogle af disse årsager. Stigende grad forskerne finde behandlinger for at hjælpe de millioner af mennesker stadig lider.

Biologiske årsager

Brain undersøgelser er at kaste nyt lys på nye biologiske årsager til psykisk sygdom. I nogen tid har forskerne anerkendt sammenhængen mellem kemikalier i hjernen og psykisk sygdom. Nu de lærer mere om de specifikke kemikalier og steder i hjernen, hvor reaktionerne finder sted. For eksempel, en forskningsundersøgelse juli 2006, at blev offentliggjort i "Science Magazine" oplevede ændringer i hjernen med mennesker, der har OCD. Rapporter fra USA Surgeon General forklare, at hvis kemikalier i hjernen kaldet neurotransmittere er ikke afbalanceret eller fungerer korrekt, kan psykisk sygdom symptomer. Forskere ved også, at mange gange disse ubalancer kan være genetisk.

fysiske årsager

Former for psykisk sygdom kan også være forårsaget af fysiske skader og traumer. Desuden har visse sygdomme såsom infektioner vist sig at forårsage psykisk sygdom symptomer. Ifølge National Institutes of Health, er en tilstand, der kaldes pædiatrisk autoimmun neuropsykiatrisk lidelse, der er knyttet til de Streptococcus bakterier menes at være forbundet med obsessiv-kompulsiv adfærd.

Psykologiske grunde

Nogle af de psykologiske årsager til psykisk sygdom har været kendt i over et århundrede. Det erkendes, for eksempel, at seksuel og fysisk misbrug kan resultere i en række psykisk sygdom symptomer fra angst til multiple personlighed. Andre psykologiske årsager omfatter forsømmelse og tab af en elsket i en tidlig alder. De fleste af disse problemer føre til lavt selvværd og selvtillid.

miljømæssige årsager

Miljømæssige triggere, der fører til psykisk sygdom omfatter lever i fattigdom, rejses i en dysfunktionel familie og hyppigt skiftende skoler eller hjem situationer. Visse samfundsmæssige holdninger, som om vægt og fysiske udseende, for eksempel, kan også gøre folk nervøse eller deprimeret.

Foods

Stigende grad forskerne kigger mere på sammenhængen mellem mad og psykisk sygdom. For eksempel, forskere ved University of Pittsburgh Medical Center, som rapporteret i en 2008 "Science Daily," har fundet, at normal udvikling af hjernen hos spædbørn og børn kan blive hæmmet på grund af en kost mangler i omega-3 fedtsyrer. Omega-3 fedtsyrer, som findes rundt om nerverne i forskellige dele af kroppen, er en væsentlig faktor i den hastighed, hvormed neuroner reagerer, og er ansvarlige for at danne store gitre af komplekse forbindelser mellem neuroner i hjernen.

Gener

Psykiske sygdomme er ofte fundet at køre i familier. Når man ser på et stamtræ, for eksempel, kan man ofte spore psykisk sygdom fra den ene generation til den næste. Dette er fordi der er visse psykiske sygdomme, der kan være forbundet med gener. En person kan ikke nødvendigvis blive psykisk syg, men vil have en større risiko for at udvikle en psykisk sygdom.


        

Udgiv min kommentar