Fantacine.com

Definer surrogat mor

Definer surrogat mor


Surrogacy er en mulighed for barnløse par. De par kontrakter med en sund kvinde, der frivillige til at bære deres barn til sigt. Denne frivillige kaldes ofte en rugemor. Ifølge Organisationen af ​​forældre Gennem surrogatmor, har der været mindst 10.000 og så mange som 28.000 surrogat fødsler siden 1976.

Hvorfor surrogatmor?

Surrogacy vælges sædvanligvis, når en kvinde ikke kan bære et barn til termin. Kvinder, der ikke kan opretholde en sund graviditet kan stadig genetisk har relaterede børn, der bruger et surrogat.

In vitro-befrugtning surrogatmor

I in-vitro-befrugtning rugemødre, er embryoner lavet af æg og sæd af de tilsigtede forældre implanteret i surrogat. Den resulterende barn er biologisk forbundet med begge de tilsigtede forældrene.

Kunstig befrugtning surrogatmor

I kunstig surrogacy insemination, er sæd fra den tiltænkte far plejede at inseminere rugemor, der faktisk "donerer" hendes egne æg for at undfange et barn.

Donor Egg / Gestational surrogatmor

I donor æg / gestationel surrogacy, er æg doneret af en kendt eller anonym donor og insemineret med den påtænkte fars sæd. De resulterende embryoner implanteres i surrogat.

surrogacy arrangementer

Ifølge The surrogatmor Source, er mødre i USA typisk betales $ 24,000 til $ 37,000 på toppen af ​​medicinske og relaterede udgifter. Ordninger foretages enten gennem et agentur eller direkte mellem de tilsigtede forældre og rugemor, og processen er reguleret forskelligt fra stat til stat.

Beskyt dig selv

Som lovgivningen altid ændrer sig, bør alle surrogacy aftale overvåges af en kvalificeret advokat. Du bør også nøje undersøge et agentur, inden han underskriver en kontrakt for at sikre, at du har at gøre med et velrenommeret virksomhed.


        

Udgiv min kommentar