Fantacine.com

Kvinder & effektiv vægttræning

Kvinder & effektiv vægttræning


Kvinder, der motionerer regelmæssigt, men ikke omfatter modstand uddannelse mangler ud. Hjerte-kar-motion kan brænde flere kalorier på kort sigt, men den flere muskler man har jo flere kalorier de vil brænde på lang sigt. Ifølge kvinders sundhed Magazine, "En undersøgelse i Journal of Strength og Conditioning Research fandt, at kvinder, der afsluttede en timelange styrke-træning træning brændte et gennemsnit på 100 flere kalorier i de 24 timer bagefter, end de gjorde, da de ikke havde løftede vægte. " En effektiv vægt-træningsprogram vil øge den samlede stofskifte samtidig bygge en slankere, mindre fysik.

Frekvens

For at skabe en effektiv vægt-træningsprogram, bør kvinder løfte vægte mindst tre gange om ugen. De samme muskelgrupper bør aldrig udarbejdes to dage i træk. hvile altid muskler i mindst 48 timer, før du arbejder dem ud igen. Dette giver mulighed for ordentlig hvile og nyttiggørelse for at sikre, at musklerne er blevet brudt ned og derefter genopbygget nok, før du begynder den næste break-down cyklus.

Brug frie vægte

Selvom frie vægte kan være skræmmende for nogle kvinder, vil deres optagelse skabe en mere effektiv og effektiv vægt-træningsprogram. Når du bruger en maskine, din krop ikke arbejde så hårdt som det gør, når du bruger frie vægte. Dette skyldes, at maskinen er en fast bevægelse og vil isolere blot den store muskler, at det er designet til at arbejde. Det betyder, at maskinen faktisk tager noget af vægten fra dig. Dette kan synes som det gør dig en tjeneste, men det er faktisk snyd dig ud af en mere effektiv træning. Med frie vægte, hele din krop tager belastningen af ​​vægten og bevægelse, og derfor den største muskler, de stabiliserende muskler og centrale muskler bliver alle samtidigt aktiveret. Frie vægte også bidrage til at udvikle balance og koordination, fordi du styre hele bevægelsen.

Medtag Interval Circuits

Rachel Cosgrove, medstifter af resultater Fitness i det sydlige Californien og forfatter til "den kvindelige krop Gennembrud," stater i et interview med amerikanske nyheder, "Styrketræning er den egentlige nøgle til at tabe fedt og ser bedre." En fantastisk måde at opbygge en effektiv og tidsbesparende styrke program er at tilføje interval kredsløb. Korte byger af bevægelser højintensive sammenblandet i din modstand arbejde vil brænde flere kalorier i en kortere tid. Den løbebånd, motionscykel, elliptisk maskine, stepmaskine og sjippetov er eksempler på udstyr, der vil give korte sprints at forbedre effektiviteten af ​​din vægt-træningsprogram.

Løft tungere vægte

Kvinder, der gør indarbejde styrketræning ofte vælger at bruge lettere vægte og højere gentagelser ud af frygt for bulking op og ser "mandigt". Sandheden er, at kvinder ikke producerer nok testosteron til at opbygge de typer af muskler ses på mænd. Men for at opbygge stærke, tonet, velformede og feminine muskler, vægten skal være tung nok til at beskatte løfteren nuværende muskulære system. Ifølge Cosgrove, "For at din krop til at ændre, er du nødt til at sætte krav til det at det ikke er vant til. Kvinder bruger ofte vægte, der ikke udfordrer dem. Men målet er at være stærk og fit og tonet, men feminin. du vil få muskler definition, men du vil også få mindre. " Derfor omfatter effektive vægt uddannelsesprogrammer løfte tungere vægte.

Glem ikke Diet

Du må ikke begå den fejl at tro, at arbejde ud betyder, at du kan nyde uanset fødevarer og mængder du ønsker. Uanset hvor streng din motionsplan er, eller hvor ensrettede du er på stikning med det, vil resultaterne ikke vise for dit hårde arbejde, hvis du ikke kombinere det med en fornuftig kost. Du skal også indeholde en passende mængde protein i din kost for at hjælpe med at opbygge og reparere magert muskler. Sport ernæringsforsker Cassandra Forsythe, Ph.D. og medforfatter af "den nye forretningsorden Lifting Kvinder," anbefaler at spise et gram protein for hvert pund kropsvægt, der ikke kommer fra fedt.


        

Udgiv min kommentar